köszönöm, kedves Öntől, hogy ezt írja - tisztában vagyok vele, hogy rendes ember vagyok, de nem azért mert beképzelt, vagy önfényező vagyok, hanem mert az egész életemet úgy próbálom élni, hogy ahol tudok igyekszem segíteni az embereknek - még azoknak az embereknek is szoktam segíteni, akik nem feltétlenül jó emberek
a múlt héten például Tankcsapda koncerten szétválasztottam 2 brutális nagy darab embert, akik éppen egymást akarták sza**á verni - nem ismertem Őket és nem tudtam, hogy milyen emberek, de mégis közbeléptem - és nem azért, mert egy bunyós fazon vagyok - mindkét fazon simán el tudott volna csomagolni és zsebrevágni - hanem, azért, mert rossz volt nézni, ahogy bántani szerették volna egymást
a végén mindkettő megköszönte, hogy segítettem
köszönöm, de nem szeretnék tag lenni, mert én olyan magányos farkas típus vagyok
Látod CIG-et se vettem, pedig OTP vs. CIG-en ment a vita. Most megy Nyomda + Zwack vs. OTP megy, majd az OTP osztalékból. Döntést kell hozni, annak a súlyát meg viselni kell. Néha a kevesebb több.
nekem nem csak sikereim vannak a tőzsdén, hanem a bukásaim is - aki a tőzsdén azt hiszi, hogy tudja az irányt és csak jó üzleteket köt, az semmit nem tud a tőzsdéről
én várható pár hónapos irányokat ezért sem szoktam leírni, mert nem tudom a néhány hónapos irányokat - jó annak, akinek pontos menetrendje van, hogy melyik papír mit fog csinálni a következő hónapokban - elképzelésem van, de az vagy bejön, vagy sem
én igyekszem senkit nem bántani - csak ha valakit kifiguráznak, vagy bántanak és ezt nem feltétlenül jóindulatból teszik (plusz semmilyen szempontból nem szolgált rá), az igazán szokott zavarni és akkor leírom, amit érzékelek - de persze mindenki úgy viselkedik a másikkal, ahogy csak szeretne, meg ahogy jónak gondolja - a viselkedés az az embert minősíti - én például sohasem örülök annak, ha valakinek valami nem sikerül
A Palladyne AI (NASDAQ: PDYN), a védelmi és kereskedelmi szektorban használt robotikai platformok mesterséges intelligencia szoftvereinek fejlesztője bejelentette részvételét a közelgő New York-i Ladenburg Thalmann Technology Innovation EXPO25 kiállításon. A vállalat elnök-vezérigazgatója, Ben Wolff 2025. május 21-én, szerdán, 14:30 és 14:55 között (ET ) részt vesz egy beszélgetésen és négyszemközti megbeszéléseken . Az előadás webes közvetítésen keresztül lesz elérhető a konferencia élő közvetítési platformján.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi