Ezt a kis doktornot is cinkelik, pedig 250 km rol mentek fel kocsival, kapnak Tole infot azt cinkelik...remélem ez a kis doktornő eljön majd a clubba is, nagyon szimpatikus.
Erre a NER-es papír sztorira amit Marika folyamatosan ír; tényleges veszély lehet, de én cégspecifikus különadókra nem számítok. Konkrétan leírta/ elmondta az új aspiráns hogy 5B HUF vagyon felett vagyonadót szeretne kivetni. Vagyis magánszemély és nem cég oldalról akarja visszaszedni a pénzt. Persze aztán lehet máshogy is, de az elsődleges csapásirány ez.
hát nem tom, a miniszterelnököt is beengedték az OTP kgy-re, pedig nem bisztos, hogy van neki papírja - én monnyuk szigorúbb lennék, én nem engedném be, ha nincs benne a részvénykönyvben
Valami Doktor 60m ert vett 930-ezervalameddig......nem semmi.....hát én oszintén remélem hogy egy 60 forintot megszavaznak valahogy nekik, mert ha nem gáz lesz...ezzel a szittes dologgal sok pici is megszivta.(ezt a szittet en meg is szuntetném)...vagy behoznam higy 2 evente minimum kotelezo kifizetni a max 90 szazalékot.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi