Az infláció, a kormányzati kapkodás, nagy Marci fogja a kormány vesztét okozni.
Törölt felhasználó2025. 03. 13. 18:32
Most nézem lassan dhouseba is igazam lesz . Sokan nem tanulnak ott se .. Az osztalékspekuláció kiárazódása nem egy egyszeri esés oszt jó napot .. A mértékénél mindig nézzük már meg honnan indult a kamu menet 😂
Nyáron általában nincs semmi, ősz végétől meg adni fogjàk a neres papírokat. Meglátjuk kinek lesz igaza. Egy a lényeg még tudjunk beszélgetni. Aztán ha dörögnek az ágyúk ha úgy érzékelem h a fidesz nyer beleveszek.
Én azt gondolom egy normális portfóliónál ez nem sok vizet zavar .. Az már más tészta ha valakinek csak NER papírja van .. De még akkor sem gondolom hogy most el kellene adnia ..
15 ezer volt, nincs jelentősége. Ez ilyen játék, ha eltalálom az irányt az szakít olyankor. Egy osztalékos jó tranzakció hiányzik és két év alatt dupláztam a tőkét, meg futja a tavalyi adóm is.
Most van benne talán egy long befektetői napig, de ez se biztos. De utána neres papírokat masszívan adjàk majd főleg szüret után. Én csak otpben utazom most + 2 db zwack.
Deltàban nem volt sok papirod, magas a Banki költség 10.000 ×65 az apró
Törölt felhasználó2025. 03. 13. 18:12
Ahogy nézegettem a gazdasági naptárt március 19 FED kamatdöntés 21. -e cece átsúlyozás . Közben szinte minden nap amerikai adatok.. A nemzetközi környezet enyhén bizonytalan , az osztalékbejelentések meg még odébb .. Nem most kell ugrándozni . Persze csábító hogy most majd jól bevásárolunk … De én inkább nem akarnám a piacot “ megelőzni” ..
Örülök, hogy jól sikerült a kereskedésed! Nézelődök, a deltát reggel kivágtam 64-63.60 - on! Most, hogy Balu ztam egyet kicsit lenyugodtam! Figyelem a sztár papírjam. Valaki korrekciót emleget az alteo ban. Tolvaj részvényeket jól bezúzták! Kíváncsi leszek a holnapi napra....meg hogy zárnak a kinti piacok! Trampli keveri a bilit, de azt gondolom, hogy ha ügyes valaki tud pénzt csinálni!
Szotyolamag paraszt kinek a seggét nyalja ??? Ki kényszerítette a fél országot anno egy bankhoz ? Kit engednek banki költség címén szabadon rabolni ?? Hm .. hagyjuk már ezt a ki a tulaj dumát..
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi