Delta, app, opus, 4ig és tarsainal micsoda kínlódás volt. Set, ott1, keg, Csepel, synergon és társai meg futhatnak a pénzük után. Néha a "kevesebb" ami nem kevés több.
Fontosak a számok hidd el, ha nagy pénzzel játszol egy app, opus, 4ig vagy bármilyen neres cégnél belefutsz a sz@r csőbe van gond. Nekem amennyi otpm van meg wabim lesz inkább legyen évi 40%-om mint évekig üljek egy papírban.
Kösz. Én már letettem párszor a névjegyem ..😂😂 Szegény Marika meg a számai .. Persze fontosak de önmagában az sem garancia semmire, ha nem érzi a piac hangulatát .. Én nem szoktam túl bonyolítani a dolgokat.. Molnál sok fog a jelentésen múlni. Szépen beállt 3 K környékére .. Egyenlőre az MSCI is árnyalja a képet ..
Köszönöm a kedves szavakat. Igyekszem ügyeletesként meg-megjelenni, viszont sajnos nem tudok állandóan a fórumon lenni, illetve nincsenek olyan jó témáim és megnyerő beszédstílusom, mint Toka úrnak. Ha jól látom neki még 4 nap van hátra a tiltásból, Geri viszont időközben töröltette magát, őt így lehet örökre elveszítettük... Bandatagok pezsgőt bonthatnak, egyik tagunknál már sikerült is elérni a céljaikat...
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi