Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Pontosan. De nézzük pozitívan. Elindult felfele, illetve nem fenyeget közvetlenül a 4K törése. Ez is valami. És reméljük iráni rakéták se csapódnak hirtelen oda, ahova nagyon fáj.
Már engedik :) A nagyon nagy falatok jönnek. Az 50 naposnál van már az arany, az ezüst is majdnem. És az előző csúcs is itt ezen a környéken van, 4200 és 62$, ha ezeket átviszik akkor lehet tényleg nagy bizonyossággal kijelenteni hogy megvan a trendforduló
Szertintem magas inflacios kornyezetben nagyonbrizikos minden short. A piacok folyamatosan arazzak a magas nflàt. He nem lesz osszeomlàs, csak kis korrekciók vàrhatók. Felfelé elvilwgvmindig végtelen a tér, lefelé korànt sem .
Nice. Deutsche Bank 4300-->4700 a legfrissebb elemzésében. Ez már korrekt mozgás. Pali, grt! Sokat kellett várni, de mint mondtam, előbb-utóbb igazad lesz. :-)
Úgy döntöttem nem idézem magam -arra ott az árfolyam…😉. Fémet nem shortolunk, nem vagyunk még annyira profi daytraderek .. főleg nem az egyik legerősebb támasznál . Jövünk fel mint a higany . 👍.
Hát elhoszta a krapek az aranykort amerikának is, meg az egész világnak is. Nekem személy szerint ennyire nem is kellett volna, az én ízlésemnek már túl arany lett.
Ha innen nézem még kínlódás. Ha onnan bázisépítés. Érdemi elmozdulás még nem történt, 4,1k-ról visszatették, de a 4K mint támasz szerintem megerősítve.
Félre ne érts, nem azt mondom, hogy nem ebbe az irányba haladunk, csak biztos, hogy tartogatnak még pár trükköt a tarsolyukban.... . Katasztrófa: Japan Just Forced U.S. to Rescue the Collapsing Yen https://youtu.be/OSvXu1vo_mY "Trump believes US is in a golden age despite everything." XD
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)