Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Összefoglaló a papír ezüst piacról, comexről, szép angol kiejtéssel: érdemes belehallgatni. Nem Ai által látrhozott video. https://www.youtube.com/watch?v=ni7eWnk9V2c
Hír nincs .DXY se etwas.Akkor a megoldásom , Most jön a Feb 27 SHFE hedge kvota szabály .Ez előtt:futures positioning átrendeződik short és long oldal is újrapozicionáls van Ez volatilitást okoz. Ez a legvalószínűbb megoldas
Mi ez a nagyfoku aranyesés visszadja a tegnapi emelkedést még nyitás előtt? Most nincs időm utána nézni.. Valaki nem tudja, aki már utána nézett a híreknek?
Dehogy. Nem. Csak tudom, hogy ott, állandósult a káosz. Sok kartell. Ha egy lenne, semmi baj nem lenne. Az evolúciós folyamat kitetmelene azt az egyet. Mexikoban az USA mindig belenyul. Mi lesz ha kinyirod a legnagyobb kartell vezetőjét.? Nem lesz több kabszi aramlas az USA felé? De lesz, csak a többi sok kicsi fog káoszt csinálni. Kis ezüst bányakat ezért nem vennek ott. Mert azért nem közgazdászok, ők nem tudják hogy Fresnillotol lehet sokat kérni Vizsla tol vagy Avinotol nem annyit . Ergo az én stratégiam, ha Mexikoban van az adott cég bevételéne több 33%, és junior vagy junior szerű, kapitalizacioju, akkor off. Nem bonyolitom.. Elég bonyolult ez így is.....
Német nyelvű au/ ag elemzés. Az au-ra manuális és gépi elemzést is közzétesz, az ag-ra csak az algoritmus által elkészített grafikonokat osztja meg, mivel azt szeretné, ha 30 euroért megvásárolnák a nézők az au manuális, általa készített elemzéséit, ajánlásait, cél értékeit, stop határokat, stb. https://www.youtube.com/watch?v=Ss0ZaBA4wRo
A masik ami eszembe jutott, hogyha tenyleg nagy kereslet van a fizikai ezustre, akkor most el fog szallni az ara. Mert nem hiszem, hogy sokan tudjak vagy probaljak mozgatni az ezustot vagy akar a dore-t. Esetleg repulovel…
Ha most elviszi a VB-t a Fifa onnan, akkor az nagyon a cartel(ek) ellen fogja forditani az embereket. Szerintem ezzel is szamolnak. Ha lesz is tovabbi eroszak az azutan lesz.
Nehogy azt akard mar mondani, hogy Te ezt lattad elore, vagy barmi ehhez hasonlo meretu esemenyt. Anelkul, hogy lebecsulnem az esemenyek meretet, inkabb egyszerusiteni akarom. Szerintem nem lesz itt semmilyen vakuum. Meghalt El Mencho. Szerintem a legvaloszinubb, hogy most a masodik ember (03) elore lep . Visszavesznek a fentanyl arusitasbol, a kokain meg folyik tovabb, ahogy eddig. Szerintem azert csinaljak reszben az eroszakot is, hogy ne probaljanak most ellenuk menni. Egyseget kell mutassanak. Ha ez lesz akkor par nap es vege a nagy utcai eroszaknak. Persze, barmikor lehet az is, hogy valamelyik 3-4. Ember eleg erosnek erzi magat, hogy megprobalja atvenni az iranyitast, de szerintem a CJNG sokkal profibb szervezet, en ugy emlekszem, hogy ok a legszervezettebbek es legnagyobbak most. Valoszinuleg ez egy uzenet is, hogy barkit neg tudnak talalni es kivenni a helyerol, ugyhogy jobban jarnak, ha leullnek targyalni es felhagynak a fentanyl-al. Maduro -> El Mencho -> Iran? A banyak most par napig nem dolgoznak. Aztan leulnek beszelgetni, megallapodnak a vedelmi pénzben es mehet minden tovabb. Ha nagyon beszakadnak a Fresnillo, First Majestic, Avino, akkor meggondolom, hogy forgatok oda penzt. De szerintem ez el fog ullni par nap alatt. Ez ok, senkinek nem erdeke, hogy eroszak legyen az utcakon.
Fel Mexico langol,apa reggel 9 óta. Erről beszéltem pár hete. És figyelj most jön a hatalmi vakum.,😉 Mindenki be akar törni a meggyilkolt kartel vezer területére. Itt akkora káosz lesz, hogy a fal adja másikat. Ahol külföldi zsoldos az őrző védő ott lesz termeles, ahol meg nem... Hát ott lehet pár robbantás, zsarolás egyezkedes és egyebek a bányáknal.. Lehet menni a Mexikói rendőrségre panaszra.. (poén) Legutoljára Medellinek és a Cali kartel idejeben volt"" rend" Mexikoban kb...
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)