Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Szerintem nem lehet az ezüsttel most semmilyen távon értelmesen kereskedni, kaszinó. Lehet 80 vagy 120 vagy mindkettő jövő héten, lehet random hullámzik a 100 körül egy évig.
Tegnap a 2. letéti követelmény emelés volt. Kétszer állították már meg az ezüstöt a múlt csúcsainál kb. ezzel a módszerrel. Figyeljétek, lesz-e folytatás.
Ne aggódj a mohóság nálam is rossz tanácsadó volt ... most a délután $102 -nél tudtam valamennyit menteni de sovány vigasz , egy havi fizetés kuka. :-)
Laci én reggel gondolkodtam, szerintem le kell vinniük 4000-ig minimum, mert onnan egy támadás esetén csak lassan fog feljönni az arany a bexaratás miatt, még ha az olaj el is száll. Minden egységet összevontak 3 anyahajó flotta, légvédelmi rendszerek és olyan EW repölők érkeztek, amik zsír új fejlesztés 2024-es már mérik fel a kínai EW rendszereket ranadarokat és ha ma bemegy 4000 körülre akkor tuti, hogy hétvégén támadás lesz, ha nem akkor csak jövhét. De valami orbitális pusztító rajtaütést terveznek. Parának és összeeskövés elméletnek vége. Nincs aranyam, de én fix hogy tartanám, mert itt nagy változások lesznek és a dollárnak fog fájni. (jóslat vége) 4iG jóslatom 2 hónappal ezelőttről most érik be...
Ennyi!!!!! Pontosan. És papír ezustel USA oda tesz ahova akarja, egy kis renddszerhiba után...... Ugye mostanában zavar volta cion sötét gazdasági eroterben, de látom a mozgasokon, felegy kicsit, és akkora volumenű shortot öntenek rá, hogy azt épeszű befekteto nem teszi,!! pont a kockázat miatt!!! Kb. szott London City
Nincs mibe diverzifikalni!!!! van ez a szektor amit leirtam, és továbbá a cash EUR, huf, CHF, usd, . Pont. Mi a f. szba diverzifikaljak??:)). Elarulnad?
Már írtam 1: Nem érteni kell, hanem pozíciót menedzselni . Úgy kezdődik , hogy mekkora kockázatot vagyok hajlandó elviselni . 2. Felül súlyoztam idén a BUX-ot. .. 3 Ugyanabba diverzifikáltál — papír arany fizikai arany. bánya technika szektor - simán borulhat együtt - ja még egy kis dax kéne mert az főleg szeret esni USÁval .. Kapkodni nem szabad .. Ugye ugye napokra vagy gazdasági eseményekre tervezünk ..
Semmi szükség a fundamentumra, lásd bitcoin, de a tesla és tsai is olyan szorzókkal megy, hogy köze nincs már a cég jövőbeli bevételeihez. Az ezüst egy fém, mindenkinek volt már a kezében, ez sokkal komolyabb funda mint a biltcoin vagy egy 100+ p/e részvény.
Na gyerekek . Most van az hogy az egészet nem értem. Na idáig azért értettem , de most nem Mi a tokom folyik itt. Minden ellentétes ,mint ahogy kellene. Ez a papír alapú funda nélküli spekuláció bekerul a történelem könyvekben a számok alapjan... Olyan érzésem van mint ,anno vagy 4-5eve amikor ,ti lehet nem is emlékeztek rá páran, hogy szarabbnal szarabb céges jelentések, Makro adatok, és FED jelentések jöttek ki, brutaisan szarok voltak . És az NDX, meg az összes szar cég úgy szaguldott, mint egy F1 autó , minden nap ATH volt Akkor volt az hogy a rossz hír és jelentés a legjobb hír . És a jó hír voltak rossz hír!!! Vagy 2 évig tartott . Fundamentum ,logika ,számok értelmet vesztettek. Olyan cégek értek 3 -6milliárdot aminek 1 db munkavállalója és szép ígéretei voltak. Azóta már természetesen csőd alatt vannak...🤣 Őrültek háza , USA piac, de ezt értem, de hogy most már a commodity piac, is irracionális. Azt már nem . Eskü a magyar tőzsdei piac ezekhez képest a stabilitás mjnta szobra.... Aki beleult OTP be MOL ba, opusba és rá se nézett csak havonta, az járt volna sokatnszidott magyar piacon. Én meg minden nap 3 -4 órát figyelem ,menedzserem , Nesze neked USA. Fos piac lett.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)