Topiknyitó: Lolmachine 2024. 02. 26. 12:55

Ezüst  

Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Bpali2 péntek, 12:42
Jól megértettek sok embert . USA kinyitott zöldben azt szétkapták egy pillanat alatt . Tanulságos volt ..
Bpali2 péntek, 12:00
Mikor vegyünk ? Nem biztos az jár jól aki hamar vesz . Ametikát mindenképp megvárom komolyabb vétellel . Egyet csíptem 100 körül . Ha szerencsénk bán felette tartják . Adok egy esélyt hogy Amerika visszateszi ahonnan jöttünk ..
Bpali2 péntek, 11:57
Előzmény: #38036  Benzedrine
Amatőr kétdés
Beze
Beze péntek, 11:47
Előzmény: #38036  Benzedrine
mert nemesfémek?
Benzedrine
Benzedrine péntek, 11:43
Miért néz ki szinte pont úgy rövidtávon az ezüst és az arany csártja? 
Placi82 péntek, 11:34
Előzmény: #38032  Bpali2
Nincs Erste ceetim már!!! , mondtam hogy életveszélyes nekem . Több hónapja. Olvasd vissza. Kb 4800 dolllaros dolláros arany óta. Jó kis emelkedésbol maradtam ki jó pár napig se ezüst se arany.
Viszont!!!! Sok arany és ezüst reszvenyben ülök. 
Van amibe 2022 vege óta és van amibe  2025  október óta folyamatosan, 2s menedzselem.
Az ezüst arany certi akkora volát mutatott hogy certiben nem bírtam volna idegileg. 
Gondoltam arany/ezüst bányászok  nyugisabbak... 
Lofaszt... Most akkorát esnek hogy  néznek mint a lukinyul. Meg van GOLD és SILVER is mellette természetesen tehát maga az alaptermek. Meg abból van is van, az is régóta. De sajnos, most részvenyben van kurva sok. 5000 dolllarosnaranyarnal úgy esinrk mintha 4000 lenne a az arany  Es nagy most a minusz, irracionalisan. 
Kb lassan  már 4000 dolláros arany és 72 dolláros ezust szinten vannak, a reszvenyarak árazása. 2s nem vagyok biztos hogy nem verik odáig le a papír arannyal.!!! Kínának be kellene lépni ehhez veveokent. !!!!
Természetesen nagy nyerőben vagyok,hisz régóta ülök arany és ezüst reszvenybe es ETF ben  de sok 10K égett most el, remélem délután 15.30 rá . visszamaszik 4200 dollára és az ezüst legalább 104 re, de a részvények kurva  nagyon csúnyán néznek ki. 
2 bankban vagyok (nem publik) és ezen kívül   Interactive Brokers. Csak abban 45K virtuális  minuszba vagyok. :),  természetesen nagy képet tekintve vastag pluszban, de ez most fáj nagyon. 
Remélem délutánra az arany visszamaszik 5200 és  az ezüst 104 re legalább. 
A részvényeim  - 10%körül?? vannak, majdnem mind. Döbbenet. Nem indokolt. 
Pánik van algók szórnak mindent, ami arany és ezüst. 
Most ujratervezes van. Gondolkodok. 
Beze
Beze péntek, 11:13

ez komoly esés, megy a realizálás rendesen
mikor vegyünk?
Bpali2 péntek, 11:03
Előzmény: #38032  Bpali2
Szóltam időbe szállj ki . Te nem erstés vagy elvileg .
Bpali2 péntek, 11:02
Előzmény: #38030  Placi82
Ez mellébeszéd. Konkrét portfolió arány ?😂😂👀
Borisz péntek, 10:49
Előzmény: #38028  Bpali2
Gyula #37951 szerint a következő támasz 93,75. Már nem sok hiányzik hozzá.
Placi82 péntek, 10:30
Előzmény: #38015  keeper
Gazdasági harc van. Kína meguntabazbalarendeltnszetepet, és a többi ország is India, Oroszország, Dél Amerika. 
De fragmentált ak. Kína vezeti a sort. 
Árut ad el nyomtatott dollarert. 
Kína hajtotta fel az árakat. Fizikailag kérte lenazbezustot és az aranyat. Tegnap és ma csak papír arany és ezüst spekulacios  hatalmas le döntést látunk. Hogy miért nem veszi most Kína? 
Valószínűleg USA megint lökött nekik valami csontot megállapodás jellegű a háttérben........... Tajvan?
Kína most alszik és tűri, és nem kéri le az aranyat az usatol..... 
Ennyi. Így még ha nincs fizikai leszallitasra keres, akkor oda rakja a cion nagytoke azbaranyat ahova akarja. 
Oka mert az aranyban foleg, nagy és hatalmas  papír arany állomány, és az ezüst ben is..... 
Ennyi.
Arany ezüst részvényeknel meg brutálisan az esés, algoknszorjaknkifele. Természetesen parancsra... 
Hát most leverni a cion banda. Mondta anno hogy nekik Az arany a utálatos, mert felette nem diszponalhatnak, ellentétben a dolláral...... 
Kibaszott Kíná meg elvtelen típus, és fajta. Sose eertetttek a nagypokitikat, és hiazneknLondonnak.  Majd úgyis felrugjak a háttér megalapodast és szokás szerint néznek mint a lukinyul. 
Itt volt a lehetőség leszivatni az London - Manhattan nagytoket.. De nem teszik. Barmok. 
Bpali2 péntek, 10:14
Éreztem hogy beverik kis pózim volt . Úgy kalkuláltam 20 USD esést kibirok . Bejön másból . Most longok eladva kivárás . 
Bpali2 péntek, 09:46
Előzmény: #38025  randomly
Nem egyszerre fog beesni . Itt ami zavar , hogy Erste certiben nem lehet ebbe bentmaradni , Illetvr ha beesik tényleg benne van hogy lenttartják hosszú időre .  Ezért jó a megfelelő portfólió súlyozás. Szintek 103, 100 már erősebb támasz ..
FR73 péntek, 09:43
Előzmény: #37997  Placi82
Hogyan hasznosítod ezt a tudást?
A portfóliód méretéhez képest mekkora arányban kötöttél üzletet tegnap?, a héten?, a hónapban?, októberben?, tavaly?, előtte?
Mi a mai terved (ha van)?
Oszd meg kérlek, hogyan teszel valódi előnyre szert.
Szami péntek, 09:35
Most haladunk át talán a Tű fokán (Jóreménység foka). Mivel két óceán találkozik, az Atlanti óceán hidegebb, és az India óceán melegebb vize, sok és heves viharra lehet számítani, sokan fognak hajótörést szenvedni. Hogy végül célt érünk e a hőn áhított 141 dolláros Indiába, vagy kivet a partra a vihar, nem tudom...A hónap vége is sokat mondó, ha ma nem verik jobban be, és összeszedi magát, hétfőn akár ismét napsütés várhat ránk...De ha a kés hullani kezd, akkor  ennyi vót, kampec dolóresz. 
randomly péntek, 09:34
Előzmény: #38024  randomly
mire leírtam ...$104,5
randomly péntek, 09:31
Én tartom, még $105 ha elesik akkor újratervezés ... de igazából , most kellene eladni mer a $100-at támasztják egy kicsit a $105 alig látszik.
Bpali2 péntek, 09:00
Adom el azt talán 56 nál veszek . Pénzt eltenni ..
Bpali2 péntek, 08:59
Ha 107 ről nem verik le akkor talán nem . Egyébként 50-60 közt az alja - évekre ?😂😂
Benzedrine
Benzedrine péntek, 08:02
Megvolt a teteje?

Topik gazda

Lolmachine
Lolmachine
3 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek