Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
No akkor kezdjuk, és ez nem osszeskuves elmélet hanem történelmi gazdasági technika :) Aki nem hiszi az tényekkel cafoljon! 1) Ez nem normális piaci mozgás volt, ezt gondolom mindenki látta,meet nem volt semmi fundamentalis hir se akkor se kesobb, 2) Ergo ez egy papirarany machinicio volt, spekulacio az arany árának leveresére, mert olyan volt már a pályaja mint egy rakéta. És ez félelmet keltett egyes "körökben", akik nem akarják lecserelni dollárt aranyra. 3) Néztem tőkeátételes konrtaktusok mentek, fizikai arany mozgas nem volt. 4)TOMEGES ELADAS, EGYSZERRE ÖNTÖTTÉK RÁ A PIACRA, A brutálisan horribilis SHORTOKAT, osszehangoktan. Nem a 82 millió kibefekteto beszélt össze. Hanem a "tudjukik" Londonban!! Zuhant a arany és ezüst és a technikai szinteket úgy vágta át mint meleg kés a vajat 5) és ekkor az történt, stopp9k akltivalodnak újabb zuhanás, utána robotok azaz algoritmusok is eszlelelik az esest, nem mérlegelnek eladnak. És mint a lavina csak nő és nő és esik az ezust/arany. És végül jön a legdurvabb a "" kényszer margin call os eladások"" akltivalodnak, mert tőkeátétes pozíciónal muszáj az eladas. Na és kit érdekel, hogy mi célt szolgált ez az egész nagytoke manipuláció az arany/ezüst ellen??
Na Bpali és ez nem neked szól, de. aki azt hiszi hogy 1 óra alatt 6%os zuhanas ezüstben és aranyban az természetes az ne tozsdezzen mert nem érti a háttér folyamatokat. Nem neked szól ez ,hanem azoknak akiket illet. Érdekel valakit mi volt az ok okozat és a mozgató rugó és mi történt valójában ? ?Mert felesleges nem potyogok
Nemcsak az ezüstöt verték így be. Ugyanígy járt az arany is. Meg a kriptók is, azzal a különbséggel, hogy ők utána nem is pattantak vissza gyakorlatilag semennyit.
Tévedsz! Ez pedig véresen komoly volt Pali.!! Megprobaltak és lehet még próbálkozzon is fognak.... Nem tudod milyen gigászi gazdasági erők küzdenek, a színfalak mögött. Ja és USA nem behisztizett, hanem bepanikolt es ezt csinálta. Ja és nem Trump paapap, vagy köré, hanem mások. Trump fel se fogja a makro gazdaságot, van amiben ügyes Ő is, de a makro" rendszer "gazdasághoz teljesen hülye. Gondoltam szólok. 😉
Ez afféle megfigyelés . Szeretjük a hármas illetve hetes számot . Ha áttörünk egy lélektani határt akkor nagy arányban gyorsabban emelkedünk 30 százalékot utána . 100 ról hamarabb lehetünk 130 ön mint pl 89-ről 100 íg.
Ma is hoztam a formám ... ha nincs erste árjegyző akkor majd jól veszek xetra-n ... eladni nem tudok, akkor venni kell (tiszta világos érthető?) ... na de nincs EUR szabad ... hát akkor váltsuk ... kaptam is szimpatikus ... 17:00 után ugye nincs jó árasítva ... 384,77 -en. Na futás xetra .. .16:20 56,4€ 4RUE 2x tőáttétel ... és most kezd remegni a kezem :-) r58,14€
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)