Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Szia stacstac! :) Én is vettem, csak TL156-ot. Kicsivel óvatosabb lettem. Van rá mód, hogy váltsak Veled pár szót privátban? :) Ha van Discordod, akkor lolmachine87 felhasználóként megtalálsz. Rám írnál kérlek? :)
Sziasztok! Még teljesen új vagyok a nyersanyag piacon és igazából tavaly, a BITCOIN zűr és kötelező eladás után december 20. után vettem az első ezüst pakkokat Revoluton. Így az lenne az első kérdésem, hogy valaki esetleg kereskedik Revoluton az ezüsttel? Vagy ki milyen szolgálatót tart jónak, mit ajánl? És szerintetek meddig fog még menni az árfolyam? Előre is köszönöm a válaszokat 😉
Nem mi vagyunk a tétel. A nagyok 2-5 százalék ezüst/ 2-5 százalék arany nagyjából . S gyanítom nem ma kezdték . Olvasgatom a topikokat és félelmetes hogy a legtöbb ember hosszú évek alatt nem jut el oda , hogy meg tanuljon kiépíteni egy normális portfóliót .
Picit utána olvasva ... én is tudtam aludni ... de vajon a Comex elérésünk mikor lesz letiltva? Nem nagyon fogy az államkötvény, mindenki részvénybe és fémbe menti a "támogatást" ... addig még ingatlanba ment addig gondolom nyugodtak voltak. De így hogy kitermeljük külföldre ... biztosan kattognak a fogaskerekek.
Nem tudom úgy van-e mint Kínában. A Kínai ár tartalmazza az ottani adókat. Comex meg nettó ár mert ahány USA és világ állam annyiféle adórendszer. Comexen $100 179 call , $70 233 put
The silver price in India has officially broken the magical $100 per troy ounce barrier – and it did so with massive FORCE!Current status (right now):Comex Silver: $94.40→ Indian silver price converted: $100.09 !!→ Insane premium of +$5.69 or +6.03% !!This is no longer just a small markup… this is a loud and clear SIGNAL from the Indian market:“We’re buying. We’re hoarding. We strongly believe in MUCH higher prices!”
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)