Nemeto ban a pro aurum es degusa nem kispajas sarki ezust, arany kereskedok. Evtizedek ota a piacon vannak, van tapasztalatuk, penzuk es kozvetlen kapcsolatuk az ontodekkel, pl a becsi philhamonikusokkal. Megis azt irjak az oldalaikon: nem kaphato ezust. Max a par grammos tetelek, de az unciak, kg os, 10 kg os tetelek nem. CSAKIS: FUR LAGERUNG, vagyis ott raktarozashoz. Vajon megakadt az ellatas? Vagy visszatartjak a keszleteket? Ezt nem hinnem, mert ha van az ontodekbol kello utanpotlas, miert fognak vissza az eladast. Holnap felhivom oket, 2x, es rakerdezek: 1: vennek valamit, mikor vehetem at, 2: eladnek, de csak ha kicsit tobbet fizetnek az oldalon lathato hivatalos arnal. Szerintetek ez informativ lenne? Vagy nem elwg nagy jatekosok meg ok sem, hogy ebbol tajekozodni tudjunk a keszletekrol. A comex lbma adatait folosleges szerintem nezni, azok ha nem is manipulaltak, de erdek vezerelve plasztikazottak, folyton baltoztathatoak, es csak kesve tudositanak a lazrol, tunetrol.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)