Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Jól mondta Castles. Ez az ok. Csak csodalkozom, hogy a piac ezt komolyan bearazta, hogy lesz egy szárazföldi USA féle Verdun, vagy Tomahawk raketazas Venezuella ellen. Hisz még ott, USA kisebbséget se bántottak vagy ilyesmi jogalap.... (Nincs is ott USA kisebbseg ez csak olyan poén volt, egy átvitt, analogia)
Ne küzdj tovább, hogy megcafolj, úgyse jön össze... Mert fejből tudom mikor volt utoljára azaz 1953 ban. Ergo sose lesz kb igazi valós fizikai audit, ami nem számviteli audit . Ergo a következő 72 évben se lesz évben se lesz. Szóval el kell higyjuk.. És el is hisszük. Hisz nincs cafolat az ellenkezojerol.Csak gondoltam szólok ne turaztasd magad, hogy bealázz, kár az idodert mert mint mondtam volt Neked fotografikus a memóriam. Na pá..
Ott van az auditban minden, mivel kötelező elemek. A pontos számok és a módszertan is, szóval érdekes játék lenne, csak unalmas. A tanúsítás azt jelenti, hogy a fizikai állapot és a dokumentumban rögzített egyezik. Ha tudomásod van másról, tégy bejelentést.
Ja, bocsi. De érdekes. Már régen is arany ezüst ről aranyokro 1:80 volt hogy 1:100 arányokról TA től, certikrol, beszélgettünk itt. Téged idáig itt nem láttunk de elküldesz egy másik topikba ......érdekes..😀
Húha, szerintem vegyél be valami lassítót. Én nem értékítéletet mondtam, meg hogy mit szabad mit nem, hanem tényszerűen leírtam hogy - amúgy sajnos - voltak jelek arra hogy az USA intervencióban gondolkodik Venezuelában. Ahogy a ruszkik Afganisztánban, az USA Vietnámban és tudnánk naphosszat sorolni még melyik (nagy)hatalom mikor. Nem azért mert joguk volt hozzá, hanem mert megtehették. És véleményem szerint ha háború van az növeli az arany árát, ha meg világbéke az csökkenti (ceteris paribus). Vagyis szerintem ha kiárazódik egy ilyen konfliktus annak lehet köze az aranyár eséséhez. De ha Szerinted nem így van, az sem gond.
Te sose semmibe se szeretnél belemenni, de viszont mindent tudsz tételesen cáfolni csak éppen nem akarsz. Oké ...hiszi a piszi. Én akarod hogy cafoljalak mindenben?? Pontos számokkal és adatokkal? Fejből. Na mehet?
És mely nemzetközi jogon, likvidalhat egy másik állam , egy demokratikus választásokon megválasztott Elnököt.??ugye hogy hozzadzoktaktak benneteket ehhez... Értem én hogy ez az Orosz ukrán háborúi kezdetéig ,simán, nem érte el senkinek se az ingerküszöbét....Ez a média hatása..... Amikor egy kamu fiolat lobogtatva a szenátusban vegyi fegyverek miatt letaroltak Irakot, civileketÉs végül nem is volt vegyifegyver, semennyi se... Ennek a világnak vége...2022 óta... Szóval furcsálnam ha az 50 USD esést erre fognak. Én biztos nem araznam erre be az aranyra...
Nem offolom szét a topikot, ez egy értékes hely. De nagyon nincs rendben, hogy az összeesküvéselméleteidet terjeszted és próbálod magyarázni - ráadásul ebben a stílusban. Egy tényszerű információra reagáltál arrogánsan. Olvasd végig a doksit, vagy dobd be valamibe, ami megteszi helyetted, cáfolni fog. Nem szeretnék sem a számvitelbe belemenni, sem a leltározási módokba és szabályokba, de csak a topik közönsége miatt.
Hát többet mint te ,az biztos. A fizikai audit és a papír számviteli audit két különböző dolog... Tudod a papír mindenütt elbír Ezért volt Trump ígérete hogy fizikai rudak valós auditjat csinálja, valósa dokumentalva. Ez még nem jött össze. Pedig ezt ígérte elsők között. Szállj le a magas lóról mert lovesed sincs a rendszerrol.., arra rájöttem mar. Köszi..
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)