Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Menekülés, talán mert az AI az annyira túlhúzott. A környezetemben senki nem használja , én sem tudom használni semmire. Emelkedik az ezüst és az arany de csak USD-ben látványos ... mert az USD nagyon lelett gyengítve ... Én inkább ezen aggódom agyalok hogyan lehetne ezt kimozogni. Majd minden befektetésem USD alapú de jövedelem HUF. És hogy olaj miért tud esni ? Talán amiért az USF gyengítve lett ... ugyan annyi HUF-ért kevesebb USD-t kapunk és kevesebb USD-ért kevesebb szolgáltatást veszünk ... És ez szerintem a világ majd minden valutájára igaz. Tegnap reggel az volt minden szabad tőke aranyba ezüstbe. De végül nem vettem semmit . Káosz van a fejembe . Még most emésztem a mai reggelt 1 éve nem voltam Budapesten (az autópályákat láttam eddig ) ez még annál is durvább mint gondoltam ... Mi ez a pénz bőség ...
Hali! Van új Ezüst, Arany, ebből egy pár darab itt: EBGOLDTL032 AT0000A3Q6P8 EBGOLDTS042 AT0000A3Q6V6 EBSILVTL044 AT0000A3Q739 EBSILVTS032 AT0000A3Q754
Mivel már közel sem olyan stabil és biztos menekülővaluta dollár, mit anno, a piacok már ezt is megérzik és így reagálnak. Azért ez egy bazi nagy bizonytalanságnak tűnik, ha dollár egyik lábát kirúgják. Vagy ki tudja.....
Random-nak köszönet, hogy életbe tartotta a topicot,hja és a Palcsinknak.Gyorsban kell gondolkozni szektorizáltan.ARANY-EZÜST-PLATINA-RÉZ stb. iiszonyatt pénz ömlött .Miért???????Beszéljünk erről, mert ez az együtt emelkedés nekem büdös.Nem tudok ideológiát sem mögé tenni.Ha csak nem szélsőségeket.Mi a faszért megy ennyire minden??????Konjuktura nincs mögöttes, fejlesztés-igérvény nincs mögötte! Olaj,dollar zakó,ezért minden indokolt amit írok.Itt vmi kurvára nem stimmel.A jelek ezek szerint a koznzervatív pénzügyi összeomlás felé mutatnak?????
-Jó napot!-Private Banking friss:-Ezüst.-Az extrém túlvettség már tegnapelőtt is jelentős volatilitást okozott az 53,13-as szint közelében, amely erős technikai szintként funkcionál. Ebben a zónában már fokozott óvatosság indokolt, mivel nő a korrekció valószínűsége, de mivel hiperbolikus a mozgás, további természetes szintek is elérhetőek lehetnek (56,25) A fő emelkedő trendet a vastag zöld trendvonal jelöli, amelyhez az árfolyamnak előbb-utóbb vissza kellene térnie. Egy korrekció megtörténhet enyhe eséssel vagy akár oldalazó mozgással is, de mindkét esetben a trendvonal irányába való visszarendeződés lenne a természetes piaci reakció. Ellenállások: 53,13; 56,25. Támaszok: 43,75; 42,18; 40,63; 39,06; 37,5.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)