Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ha a kínai gazdaság erős venni fogják . Kérdés mit akar Kína láttatni . Ők úgy vannak vele csinálnak maguknak piacot - lásd a mostani SCO … Az arany véges . Alternatívája az ezüst bizonyos téren . Miért ne legyen az is náluk. Ugye most dicsérte Trump az űrfegyverkezést . Oda is mi kell?.😂 Na most ha Trump űr fegyverkezik akkor más nem ??.. Ha megnézed Kína már most beletud nyúlni a nyugat gazdaságába , azzal hogy blokkolja a ritkaföldfém kivitelt. Neki az a jó ha a nyersanyagokat Ő ellenőrzi .. A többit kitalálja mindenki
Palcsi! Miért kell Kínának az ezüst.Annyi kibaszott autójuk , munkaeszközük, elektronikai bázisuk áll vámbüntetés alatt /40%/ hogy behozatali, belépési engedély nélkül tárolják vámszabad területeken, rengeteg plusz költségért.Ezüst nem tudom milyen befektetési,felhasználási kategória lesz???
Majd meglátjuk. Én is csak rövidre gondoltam, csak nem pont így. Ha veszteség lesz, ha nyereség, azt mindenesetre most lefeleztem. Kérdés. Mi van, ha éjszaka éri el a kiütési értéket? Én csak a BÉT-en kereskedek. Tudom, amatőr, de aranyban, ezüstben még nagyon kezdő vagyok. Certizni is csak pár hónapja kezdtem.
30 minut. nagy fekete záró gyertya, amennyiben annak ársávjából kilép felfelé és zár is, akkor zselé a short, de addig nem dobom,mert nagy szakadás is benne van.
Nagyon jók az ábráid, és a meglátásaid, gratulálok! Szeretem nézegetni, érthető is, nagy segítség, legalábbis nekem. Jó másokat is meghallgatni, ki, hogy látja, ki, mire számít. Ez egy nagyon értelmes, jó topik.
Ahogy nézem a dxy -t -50 Dollárig mehet , hogy aztán milyen időtávon éri el . Kiderül (.Egyébként mikor ilyen erőt mutat nem kellett volna egyből bele ugrani . Oké nem mindenki érzi , TA szint kész volt . De ma volt a BÉzs könyv , holnap fontos USA adatok , illetve Trump miatt folyamatos a bizonytalanság . Hát.. az shortolja aki tényleg jó benne …
Hát, félő, hogy azt kiütik, kérdés, hogy utána lefordul, vagy megy tovább. Én a felét az utolsó leszúrásban eladtam veszteséggel, azt sajnos? vagy szerencsére? már nem tudtam visszavenni, mert ez kb. az utolsó percekben volt, és nem elég gyorsan kezdett újra emelkedni. A másik fele megvan, 45,7-nél van a kiütés, de, hogy azt kivárom-e, hát... 1212-ig ment le a certi, az esésben 1410-nél tudtam eladni. Szóval érdekes ez a nagy meg gyors mozgás, de nyerőben jobb nézni.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)