Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ezeknél a szinteknél és nem csak ezeknél, mindig meg kell várni a jelet, a fordulásra. Nem lehet bízni semmiben és senkiben. Mindig lehet olyan nagy vevő, aki még húz rajta, mert nem teljesült a tervezett készlete, vagy van valami fundás hír a hattérben, ami még viszi tovább!
Ja és vannak még a "b.lfaszok" is, senkit nem akarok megsérteni, nem személyes, akik nem figyelik a ta-t és rendszerint a tetőn vásárolnak be. Na ezeket kell figyelni, akkor tuti nyerők leszünk. :)
Mégis ezt az embert basztatják . Pedig itt most mellé lehetne bárkinek beszállni egy ilyen piacra bizonyítani. Nincs rossz találati arányom de én Mesternek hívom 👀👍
Én ezért csodálom a tudásodat, minden tiszteletem, hogy ilyen szintre jutottál mindezt úgy, hogy nem a szakmád .Az meg már csak hab a tortán, hogy az ilyen a analfabétákat, mint én terelgeted a szakadék széléről.😂
Persze, jönni kellett vóna egyet még lefelé, de ha nem jött akkor .............. 1h gyertya most fontos lehet,mert felső kanóccal, feketében, medve lenne.
nem teljesen így van! Ez a 41.09, a célár előtti utolsó ellenállási szint (fibo)! Ez a vonal/szint alatt, vagy felett fordulhat, korrekciózhat, de lehet egy konszolidáció is. Ilyenkor az rsi is már "túlvett" környékére fut! Sávosan kell mindig figyelni és megvárni a jelet! Tegnap már szórakozott, de ma még ráhúztak és nem jött a piros gyertya! Rsi-vel még elmehet a csati tetőig is, vagy ha van a közelben kiütni való certi, akkor arra figyelni kell! Óvatosan, mert elég jól felszúrhat és vissza. én ha shortot akarnék nyitni, 41.8-nál tuti beleadnék, még ha nem is ad jelet...! :)) Kockáztatni is kel néha..🤣🤣
A mai záró ártól, illetve a holnapi zárótól sok függ. Ha az Ff által felvázolt charton látható 41,09 fölött zár, akkor a cél a 120 %. Hozzáteszem én ehhez hülye vagyok és mindig az leszek, majd jön Ff, nála nincs jobb a fórumon.Remélem nem mondtam hülyeséget.:) Kitartást! A feszültséget és a stresszt nehezen viselem ên is , ezért én itt csak kis pénzzel játszom, pár napja engem is kiütöttek.Ha nem vagy profi, akkor csak óvatosan, mert ez kegyetlen világ.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)