Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Esik megint SP500 mint a kő és vele ellentétben az ezüst egész szépen emelkedik, az arany egy kicsit visszafogottabban ... és egyből nem is tudok bejelentezni az Erste-be. :-(
A topik véleményem szerint nem kihalt. Nincs mindenki Discordon se, látod Pali is itt töketlenkedik. 😂 Véleményem szerint az ezüst az elmúlt időszakban valóban el lett kicsit hanyagolva, mivel sokan próbáltuk az egyéb befektetéseinket is menedzselni. Nem lehet mindig 100%-ban ide koncentrálni, ettől még nem nevezhető kihaltnak…Én személy szerint jelenleg 2 vállalkozást viszek + menedzselek egy építkezést, illetve igyekszem megállni a helyem családapaként is. Jeleztem is év elején, hogy sajnos nem sok időm lesz fórumozni. Ettől függetlenül köszönöm a sok beletett energiát azoknak a tagoknak, akik hozzászólásaikkal, gondolataikkal életben tartják az Ezüstöt! A nevükben kikérem magamnak, ez a topik igenis aktív! 😉
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)