Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
A faszi 2024_2026 rá josolta az összeomlást a londoni ingatlanpiac ciklikussága alapján ( 13 évente beszarik) lehet nem tű pontosan emlékszem - de azért kemény - 8 éves video
Annak idején néztem egy YouTube vodeót valami elemzőnek , 8 éves ! ! Akkor azt mondta az 1929 és világválság ma a robotok illetve a stopvadászat ( mivel látják a bennfentesek pontosan )miatt 3-4 nap lezajlana . Annyira gyorsak a piacok , robotok adnak vesznek ..
Szerintem lesz még egy lekör, ami mélyebbre fog vinni, mint a mai alj és utána lesz vége. De előbb kellene egy felkör néhány nap emelkedéssel oldalazással, hogy ezt korrekciónak tudjuk nevezni, ehhez meg nagyon magasan van a vix még mindig.
Hát én nem tudom srácok, nekem ez túl gyors. Nem tudom mit csináljak. Szinte mindegyik várt korrekciós szint meglett, de arra nem számítottam, hogy lerendezik 3-4 nap alatt. Szóval vagy az van, hogy túlreagált a pánikban a piac és most visszatesztelgetnek a piacok mintha mi sem történt volna, aztán majd jön egy lassú lecsorgó szakasz újabb aljakra, vagy ennyi volt baszki az egész és egy vámrendezéssel szépen helyreállnak a piacok. Ennyi idő alatt nem is tudsz más eszközbe átmenni, mert még átgondolni sincs időd h mi legyen, szóval sztem ezek a kimentett pénzek ott állnak és várnak. Ha ez pár hét/hónap alatt megy le, azt mondanám h buy, így viszint f.szsetudja 😂
sajnos igen, komoly zakókra! Azért remélem elég volt már :) Ahogy nézem, ennyi meg is felelne, de a "ta még megenged" cirka 200 pont esést! Egye fene nem kérjük! :))) SP500 https://ibb.co/PGWYT021
Pont ezt beszéltem most az asszonnyal, van nem teljesült OTP megbízásunk, még az is lehet, hogy napok-hetek múlva lesz lehetőség azon venni. Ha pedig mégse, akkor ez van.
hát igen.. a multkori nagy kanocot figyeltem otpnél (nincs) amikor 27ig kisoporték a konyvet. elotte 25ig volt egy ilyen, szoval 27re fel fogjak futtatni, az idotav es a dinamika a kerdes.. szerintem kgy-re nem megy vissza 25 fole.. az dirva lenne. commerzben jobban bizok (na meg a ricsiben :) )
nyugtával a navot ! :) németek elobb visszajonnek, mint mi. biztosan lesz még lefelekör, pont azert mert ujra lehetett joárasitva papirt kapni.ha valaki elkapta az aljat (18xxx) az ma konnyen huzhatott rajta 20-25%ot. az pedig valljuk be nagyon jo..
Csak megjött az arany esés fentebbről vártam de így se rossz .Érdekes nap volt annyi szent . oTP SEK azt hiszik ennyi volt … hm . Azért én óvatos vagyok ..
Ilyen vihar még nem igen volt, mert vagy a részvény piac esett és a cash dollár nagyon nagyon bullos volt. Most részvény piac, commodity, ezust sőt az arany is, és a dollar is esik. Ez nem dollár erő amit latunk ez egy lepkefing.. Ritka, egy együttállás ez. Meg az arany is esik. Arany, BTC menekülő eszköz. Az is esik... Akkor hova menekül akkor a pénz?? Hmm? Csak nem mind 100 millas Pesti panelba? Meg a végén kiderül Musk is azt veszi :))
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)