Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
btw a délutáni "kamu szellőztetés" a vámok halasztásáról szerintem csak teszt volt a piac reakcióit figyelve... biztosan lesz valami enyhítés, a kérdés a mértéke. a felfüggesztésre kilövés van..
A XAG hajnalban lejött a 161.8%-ig majd pattant ahova vártuk a 61.8-ig és megtorpant! A "zászlós bili omlik, kezd leereszteni! hmm Alul a piros madárnál lett egy kis változás a támasz és célnál, de nem számottevő, felül maradt a piros 61.8 környékén lévő kék madárnál! Talán nem lesz változás reggelig... Trump barátom, remélem bevette már a gyógyszerét!
Mire észrevettem hogy valami nem OKé addigra az SXR8 ETF készletem 1-re csökkent ... 16:15-ős felhúzásban ... sajnos a másik számlán még maradt 4db ... de ott rosszabbak is vételek, ott nehezebb lenyomni az eladás gombot.
Én nézegetném, de ugye egy mókusért nem nagy buli. Köszi addig is még visszatérsz. :-) És igazad van, minden esést megvettünk .. fordulónak néztünk. Ez eddig működött de 2024 decembere óta már nem annyira ... Én most ezüstben szedtem össze egy kis veszteséget, konkrétan 101341 ... egy rossz parkolás ennek sokszórósába kerül :-) Eddig a pillanatig ... most sikerült beírni hogy állok ... volt 15 kötésem de US részvények a nyakamon maradtak lecsúsztam a felhúzásról .. nagy számla -2,1% a kisebb -7,85% ... reggel rosszabbul nézett ki. Persze a javulásnak ára van, 10% alatt a KP, ezzel még ráfázhatok.
Komolyan mit minuszbol valaki. Hát még sehol se volt a Trump féle cafolat, de a VIX már megindult vissza mint a nyíl.... Hát nézze vissza...... Erre minuszolni,? :)
Azt tényleg nem... 🤣. Csak írd fel egy papírra magadnak, hova ástad el, mert ha, öreg leszel,es cavington kell, elfelejted melyik cseresznye fa tövébe van.. :)
Amikor a forumokon oromtuzek gyultak, a VIX indikátor pajtasom, már mutatta hogy újra csúcsra mászott vissza... Az ujsagirok lassúak, mire megírjak. a cafolatot addigra, már régen bukta a tradelesed vagy a pozíciód, lefőtt a kávé. De hát az én anyámat, úgyse értek hozzá...... 😉
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)