Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Trump 90 napra felfüggesztené a vámokat, erre minden kilő felfelé. Iszonyat pénzeket kereshet ez a szemét a bennfentes infóival amit saját maga generál.
Amióta gelfedeztek a BUX egy-két-harom.etc.... tagjai a sajatreszveny visszavasarlas csofalatos varázsát, azóta ha esik ha fúj, 1 nap alatt vissza tornáznak mindent, amíg olcsó hitel van addig minden van.....
a bux67 december vegen kerult annyiba , mint most.. akkor 950en vettem, most atlag 973al vettem vissza.. ha megint el tudna menni ahol volt... tyííí nem birtam ki, vettem CBK-t... +46% lehet forrofeju voltam, de lehetőség.
Kiváló ütemérzékem bizonyítéka, hogy míg csütörtökön és pénteken több szinten is vettem OTP longot, ma nem mertem...:) (illetve bent álltam a könyvben, de 20K alatt)
nem a felelősség miatt gondolom, hanem amikor ott az órás rajz a szintekkel, akkor önkéntelenül is ki akarjátok használni a fordulási lehetőséget! Ezeket már így is ritkábban tettem fel, éppen ezért! Egy hosszabb idősíknál, kevesebb az ilyen csábító és veszélyes szint! Persze unalmasabb is..:)) Na mindegy, meglátjuk mit hozz össze Trump "barátom"! 👍📈📈 Usa nyitásra úgy is jön megint a cidri.... Ma mindenképpen veszélyes a móka!
igen csak az a baj, hogy ha rövid tfn nézzük, mert igazából itt kereskedtek ugráltok, hogy egy támasznál egyből belevesztek! Aztán nyit ázsia és letolja még egy kicsit, majd usa felhúzza, de addigra ki vagytok ütve! Vagy fordítva, fel és le! Az árúpiac ezért különösen veszélyes, a globális kereskedelem miatt! Ha csak napos, vagy hetes idősíkon nézzük és ahhoz vesszük a certiket, akkor lényegesen jobb az eredmény is! ..én így látom! Egy "részvény certinél", meg főleg ha BÉT-es, ott azért jobb a helyzet.
jól megvoltunk a pingvinekkel nagyjából eddig, de mikor egy nap 3 támaszt tör le az teljesen kiszámíthatatlan...újra megtanultuk a leckét, vagy el kell felejteni a certit, vagy olyat venni ami nem KO-s, illetve a kiütése jó messze van, például ha abban a certiben ülnék amit tavaly ilyenkor veszegettünk, akkor nem lett volna semmi probléma!
Szerintem nem azert nem inspiral valakit mert te raksz fel chartot hanem most sokan megégetük magunkat es nem miattad szvsz en kimondottan örülök amit felraktal sokat segitett de most nekek is at kell gondolni sok volt a bukta
Azt gondolom, hogy most a FED-el kezd el háborúzni. Azt is, hogy nem használt a reggeli kávé. Ezüst nem indult meg a hírtől, de legalább már nem olcsóbb a futi. Szóval passz.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)