Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Akkor most mi a helyzet? Eladtatok minden ezüstöt? Nálam még van egy adag. OFF: csak jó lett volna az a eur/huf certi! Nem tudom miért nem hallgatok saját magamra...
kicsit alálőttem az eladással, 2000-en ment el a minipakk amit 1500on vettem hétfőn. 34,33on gondoltam h eladok, de 34,26nál jött az eladas.. na mind1 :) 3 nap alatt visszajött az autóbérlés :) viszont a short-vételem nem jött be, addig akkor még nem nézett fel. most már teljesülne az is. igy most ezust pozi nelkul varom a reggelt :)
visszavettem a teljes NDQ pozit - 15%-kal több darabot tudtam visszavenni, mert olcsóbban vettem vissza, mint amennyin eladtam (4700-as NDQTL07 átlagon sikerült a visszavétel - 5500-as átlaggal a kiszálló 2 napja)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)