Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Hát igen az SP se védett meg igazán. persze az csak 5%-ot esett nekem, az egyediek között vagy -30%-os is. Tegnap már az NVDA-t betettem 109EUR stop-ra persze nem kellett, most 108 körül nem adom :-) A lüke MTEL esést se vettem meg az előbb ... van zavar az agyamban. :-) Ja és ezüst is mert feljebb álltam, nem jöttek fel értem.
A mai nap fő eseménye a nagy volumenű amerikai opciós kifutás, amely heves napon belüli rángatást szokott hozni, egyúttal többször kijelölt már piaci mélypontokat vagy tetőket pár hetes vagy hónapos távon.
A 95 milliárd dollárt kezelő Jeff Gundlach nagybefektető szerint továbbra is fájdalmasan volatilis időszak jön a részvénypiacon, miközben a recesszió esélyét már 50-60 százalékosnak látja. Gundlach szerint tartós trend lesz az amerikai eszközöktől való elfordulás, így a fejlődő piacokon és Európában kell befektetési lehetőségeket keresni.
Igen mert Én certifikátban veszem az Erste-től ... legközelebb próbálom nem el feledni odaírni. :-) És ebben számolom a HUF árat, ami alapján állítgatom a stop piaci-t. :-)
Igen közbe rájöttem a TL29-ben 10 spread csak valaki(k) szedegetik 2500 db-al. az elöbb 7500 volt most 5000 nem árjegyző. Nem tudom mi legyen ... mire leírtam 8 mindnél ... sorry OFF
a spread tegnaphoz kepest valtozott nemileg, ez az emelkedesnek es az eltero áttétnek is köszönhető. tegnap a 28-29-30 között indulaskor egysegesen 100-100-100 pont elteres volt. ez most 103-103-103. a spread attol is fugg, hogy mennyire messze allnak a vevok az eladoktol, van amikor annyi vevo van, hogy en sem tudom megkulonboztetni melyik a jegyzo :D
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)