Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Igen, tényleg emelkedésre. Ezen már sokszor elmélkedtem, de látod én is itt sertepertélek. Magánemberként viszont lassan minimalista, GDP gyilkosként üzemelek. Balra :-))) hahahha
A tőzsde az emelkedésre van kitalálva! Különben már rég nem is működne! :) (ki sem találták volna) Az emelkedések között viszont, mehet még : jobbra is (konszolidáció, vagy valami hasonló), lefelé is (korrekció vagy valami hasonló), és a sok lefele után, ugye van a 0 pont (hívjuk csődnek), balra még 1x sem ment! (pedig várjuk nagyon! ) :))) Mondja valaki azt, hogy ez bonyolult !! :))))))))))))))))))))))))) Pekuláljatok!!!
Az általam gyűjtöttek szerint Erste Állományi díj: 0,015%/ hó --> 50 milláig. Az afölötti rész ingyenes. (Bét en 0,45% vétel / eladás stimmel nálam is) :)
Törölt felhasználó2024. 07. 18. 18:22
El kell fogynia az eladóknak, ki akar eladni alacsony árfolyamon gyengébb USD mellett? Az a jó üzlet ha magasan adom erős USD- vel. Lásd május végi nagy csökkenést. De most? . MA50 fentről metszi megint az MA200-t. Sőt MA 50- et meg a még kisebb átlagk. További esést mutat. Jelenleg csak a 30 mint kerek szám fogja.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)