en is igy vagyok :D (hamarabb veszek rv-t mint a termeket). . de nem a zsido mivolta miatt linkeltem a videot, tavol alljon tolem minden ilyesfajta utalas! :)
Dejóó ebből a videóból megtudtam hogy zsidó vagyok. :) -Mi a neved Zsidó? -Brályen. -Blályen? -Dobjátok a padlóla le! (Na én is egy retek szakadt Nike ban járok és 10 évente veszek cipőt ..előbb foszlik le a lábmról ..mint... De a céget hamarabb ... Nike Adidas. Szakadt 15 éves rucik alap rajtam közben Lululemont rv. lesem vételre... Az OTP tett őő "gazdaggá" s most NINCS banki lakossági számlám, s bankkártyám, nincs okosfónom, régen tört windows on nyomtuk most lehet beleveszek abba is... Ferrari? ŐŐŐŐŐ..... ) :D Amúgy tök jó a videó tényleg ilyenek vagyunk. Mi MINDENT IS MEGVESZÜNK!!!! :D :D
Simonzoli vételeinél sokszor bennem akad a levegő, hogy miért akkor és ott. Aztán utólag kiderül, hogy nem is voltak azok rossz beszállók, csak eladás terén elveszíti a hatodik érzékét és addig halogatja, amíg átfordul mínuszba. Pedig mindig drukkolok neki távolról, hogy adja már el. :) Ha jól emlékszem PUMA-nál, SAP-nál, HF-nél és itt Novo-nál is ki tudott volna szállni pár nappal a vétel után néhány százalék pluszban. Szóval Novo-ról nem tehet, meg a másikban is ment egy ideje hogy milyen jó lesz (és továbbra sem kizárt, hogy az lesz) és szerintem megint hagyta magát befolyásolni. Elnézést, ha téves az analízis.
:D :D :D Tell-hetelen vagyok és greedy :D (amúgy most nálam tényleg összefo..ta magát a funda...) Ja amúgy szívesen! :D Mindenkinek aki akart óccón venni Novot! :)))
Ja ám amúgy néha irtó jókat pattan a Novo! Nyilván most sem kizárt (már csak szinte rossz hír van benne...s tán az utolsó nagy árazódik épp az lehet több nap lesz ) csak az esélye most jó hír híján nálam kevesebb. Ha no patt és no jó hír de rossz sem...akkor még megkeresi szerintem is az alját aztán lassan fordul a teherhajó és komótosan úszni kezd.... felfelé.... Amúgy meg lehet inkább pszichológiát kéne tanulnom. :)
Novo (Remélem már mindenki unja) :D ÉÉÉnn lehet mondtam 200 -220 DánKrajcárt deee én az FF ből loptam. Asszem ott jósgömbözte ki valaki. :) Nos én megrémültem így mára kiadtam jó mélyre (Mivel szoki melózom bentről nem tudok módosítani) ha valami extrém pánik akkor oké ott már felvehet: NVO ADR ben 36 majd kivettem -besza átraktam 30 ra így nyugodtan melóztam. USA zárás előtt szűk 2 órával hóm és biza meg nem piszkáltam a 30 as vételt... tehát megint elengedtem...várok figyelek Egyetértek Thinkpoz Kollégával szerintem mindenben! Nem ma volt az alja. (vélem) Sajnos nekem ez már nem az a sztori... nem hiszek már úgy a novo ban mint korábban. Fundásan és hosszú távon egyértelműen sokkal többet ér a cég és venni egyértelműen érdemes...valahol ki tudja mennyivel lejjebb. De nálam már per pill az a cég sajna egy második helyezett a fogyi piacon és mindenki az elsőre ugrik -Eli. Azt túlárazzák de ez van..itt legalább indokolt... Khöm Tesla.. khöm.. Power of hipe. Szóval a novo most nem hipe, nem rakéta...egy lassú fundás teherhajó lett nálam... lehet felszállok rá (új jeggyel) de már kisebb pakkot veszek ha veszek és csak ha olcsóbb lesz... Nagyon nagyon kár ezért a cégért (bocsi ismétlem magam) annyira ígéretes volt s szinte minden profitját "elveszik" megeszik... lesz neki...csak nem olyan... nem ő lesz a nyertes...félek... Sajnos ez nagyon komoly margin nyomás és "második helyezett" sztori amit most újraáraz a piac...:( (vélem)
€1,5 milliárd senior notes kibocsátását jelentette be, amelyeket két lejáratban adnának ki (2031 és 2033).
A bevételt elsősorban a három meglévő kötvény (2027, 2029) és egy korábbi hitel visszafizetésére, valamint hitelköltségek csökkentésére és készpénz növelésére fordítanák
Investing-es hír. A linket sajna nem tudom csatolni. Kis pakkom nekem is van 😊Bízom benne hogy megindul és akkor én is bővítek. De most még nem merek 😬
Eurós részvények vitasarok