Megnéztem a fundamentumokat (elképesztő, mi mindenre rá tudsz venni), és a mostani P/E és book value nem valami extrém olcsó, valószínűleg tovább bucskázik le, hacsak nem lesz a következő jelentés fantasztikusan jó, amire nem lehet alapozni.
RENA(ult)-ra vigyázó szemeitek vessétek! 33 ért már kapható! Hírt megint nem látok... még...investing intenzíven követheti a céget a dec 23 as utolsó hírrel .. :) Újévben egyértelműen tempósan ereszkedik. Csak tech lefordulás lenne??? 31 nél támasz! Vegyetek Bátorak! :D
Mit értünk hosszú táv alatt? Szerinted a 4 éve tartó esés megállt és innen már csak felfelé visz az út? Vagy ez megint csak egy lokális alj, ahonnan csinál majd egy szép felkört 1-2 hónap alatt, mint tavaly év elején (45->70), vagy még annyi sem lesz? Az elsőben egyáltalán nem hiszek, így évekre ezen a szinten nem ülnék ebbe bele, a másodikat elképzelhetőnek tartom, de nem tudom kizárni a harmadikat sem. Augusztustól több felfutás is indult, de végül mind elhalt. Nekem itt túl kockázatos, túl jó a hangulat már most is, nem hiszem hogy hónapokig kitart még. A hiperoptimuzmust pedig erre értettem: https://invst.ly/1eg3es
Azt hiszem túl kis idősíkot nézel. Mármint nem akarom megmondani, hogy milyen időtávon tradelj, csak ha nagyobb TF-en nézem,épphogy csak fordul. Gondolom akkor nem hosszútávra vennéd.
SGL Carbon: "3,2-nél van ugyan némi ellenállás, de ha ezzel sikerülne megküzdeni, akkor utána talán könnyebb lenne az út felfelé." Ma már 3,55 volt a teteje, két nap alatt több mint 10%. Forgalom nem jelentős, RSI nagyon magas, hír nincs. Józan ész szerint itt már el kellene adni, és 3,2 körül visszavenni.
Carl Zeiss "Tét nélküli tipp: előbb lesz 42-43 mint 38." Tegnap megvolt a 42, ma már 43 felett. Kicsit többet időzött lent, de 39 alá nem ment egyszer sem. Újabb elszalasztott lehetőség. :(
Egy éve az elemzői célárak átlaga €284 volt a MS szerint. Általában a célárak 12 hónaposak, és most a 150-en pattog. Aki kellően contrarian, annak ez vételi szignál, de nekem még nem.
Eurós részvények vitasarok