Szerintem mindenki abban érdekelt. Az csak a kérdés , hogy ha ismét elrugaszkodik, akkor meddig van benne erő . Sajnos a technikai képe ismét negatív. De hátha. A legszebb persze egy island reversal lenne...benne lehet.
Hogy írtad, utána néztem az FF-ben a tegnapi kommenteknek. Valóban felbukkant Todi. Hát P. Jani bátyánk is odabaszott neki rendesen. Legalább ezután nem én leszek az egyetlen fekete bárány akire haragudni kell, amiért nem osztja Todi gondolatait. Aztán látom ott is az lett a vita vége, ami anno itt: Todi megsértődött. De egyébként nem kell senkire hivatkozzak, elég, ha bárki rátekint részvény árára, hogyan alakult amióta Todi itt agyon dícsérte.
Én is arra vettem, de nem arra akartam. Persze szerintem aki hosszú távra vesz valamit az sem örülhet annak, ha esik az adott részvény és azt is látom, hogy lefelé könnyebben és gyorsabban mennek az árak, mint fölfelé. Legutóbbi példám erre a Douglas.
Todi azt is irta, hogy hosszú távra vesz. Nem hiszem, hogy izgul. Különben pedig a VNA küzd mint malac a jégen. En is írtam, hogy osztalék papírként tekintek rá, rossz a technikai képe, bár naposon próbált elrugaszkodni. Nem kell eltemetni. Majd, ha holnap megteszik mások akkor. Tegnap gappel nyitott lefelé. Az a kérdés, hogy azzal csinál. Lehet ez még jó is akár az év végéig is. (Vissza 30, aztán eves kistestű fehér gyertyát, de sokkal jobb hetes es hónapos képpel) A hetes gapat odafent betolti. Kerdes mikor. Olvass at az FFbe.
Nekem pedig xrp-m még mindig + 70 %-on, nem foglalkozom vele, volt már szerintem +250 % is. Néha ránézek és meglepődök hogy mennyit ment. Hol fel, hol le:)
Eurós részvények vitasarok