Okés. Azért okosan,. Számomra most a magyar piacon (az elmúlt hetek 10-25%-os esései után) nagyon sok jó vétel van, persze a görög gazdaság kirobbanó erőben, szóval mehet még 50%-ot innen fel, de nem biztos, hogy a fák az égig nőnek.
Igen Risky Pajti csatlakozom Oldrider Kollégához! Nagyon szép nyerő! Gratula!!! :))) (Nekem csak azért nem segített(él) mert nem olvastalak) My bad! :) Ám figyelek már jól! Ha bárkinek bármi ötlete... na ezért jó ez a fórum...:) de a buy sell gombot csakis én nyomom meg saját megfontolásom alapján. :) Apropó! Novot hol vennétek? ;) Én DKK ban 320 tól USD ben 50 től kb. (véleményem és tévedésem jogának fenntartásával) :)
Nekem sajnos nem! Én más fórumtársra hallgattam. Nehéz kiválsztani, hogy kinek a tippje lesz nyerő. Életem legszebb napja lenne egy ilyen 40-50 %-os nyerő realizálása. Egyébként gratulálok!
Januárban többször írtam a görög piacról és a görög bankokról. Mindhárom
görög bankomat az elmúlt két hétben eladtam 50%, 49% és 47% pluszban. A
legolcsóbb januári vételeimhez képest több is volt a plusz, de év
közben még néhányszor rávettem. Jelenleg YTD amúgy ezek a bankok így állnak: Piraeus 89% NBG 57% Eurobank 47%. Remélem volt, akinek tudtam segíteni.
Dolycse telekom. Csak az én szemeim kápráznak kísértetiesen együtt mozog az SAP val? Ha jól rakom szemmel a fibo 50 nél jár épp.... s itt pár napja megpihen (ha egy csártot nézünk s nem lőttem én mellé) :D 26, 6 felé esik a 61,8 as fibo. Bátoraknak ott vétel ha arra leverik ? :)
Ki mer venni 7 nél Stellantist sávos trédre? :D (7 nél veszed nyócnál dobod szevasz, kövi már 7 alatt veszed 8 alatt bye, etc. etc.) Csodás lefelé trend van máj óta. :)))
Na tényleg! A napokban csak a csártokat lestem, funda hírekre nem volt időm de ja!!! Tegnap (is)? rommá verték a pharma szektort! (mást is ) S van az a bizonyos historikus xar szeptember is.. TA jelleggel ...s ha az is igaz a kettő együtt hathat? Vételi pozíciókra felkészü.... hmmm.......... :)
Eurós részvények vitasarok