Most dobtam mindet, hogy a vw-t tudjam alacsonyabban átlagolni (jelenleg 100). 2-3 hónapos emelkedést 1-2 nap alatt seggbe.rja mindig valami. Szenvedés a semmiért és kockázat.
Nem az Adidas venné meg a Pumát, de tárgyalásokról pletykálnak.A Rebook tulajdonosa, az Authentic Brands (ezekszerint valaki halott sportmárkákat gyűjt), és a CVC Capital (ők is kukabúvárok, mert Douglast tartanak) együtt tárgyaltak volna a Pinault-részesedéről.A Rebookot az Adidastól vette meg az AB. Az Adidassal való egyesülés egyelőre spekulatív, pletyka: https://uk.marketscreener.com/news/speculation-over-possible-adidas-merger-boosts-puma-shares-ce7d58dbdb8df720
Német autógyártókat mi lelte??? A Porsche spec hír oké h rántja a VW konszernt... Hogy látjátok most az EUs autószektort rövid közép és főleg hosszú távon? Beszállók? Záródó 3 szögeket látok több gyártóban! STLAM pedig lefelé trendben.
Húú necces! :D Nem vagyk nagy Ta varázsló (Dip Kolléga az)! :) De így szemre csak TA alapján? Max 20 lehet az alja, ott fordulhat ..csak így az alakzatból az ívet követve szemmel. Fundásan lehet a Pinault pakk támasssza tán az árfolyamot ..ennek a jóhír -upside lehetőség árnyékában nem merik 20 alatt adni.. tán :) Mert ha a pakk elmegy lehet az tudomisén ... 25 - 30 is?? :)))
NÉmet autósok mai esésére: A német Porsche részvényei 4,7%-ot estek, miután a luxusautó-gyártó csökkentette 2025-ös profitkilátásait, mivel a gyengébb kereslet miatt visszavonta az elektromos járművek bevezetésére vonatkozó terveit.A Porsche anyavállalata, a Volkswagen részvényei, amelyek szintén csökkentették 2025-ös profitkilátásaikat, 4,5%-kal estek. Más hírek is ..jönnek ..majd keresem
Én egy keveset becseréltem Adobe-ra. A maradékkal még várok, nagyon kinézhet neki meg egy durvább rántás, amolyan végjátékként, a velejáró és elkerülhetetlen korrekció előtt. Amúgy van egy profit warrningja :) ami után indult meg az igazi emelkedés :) érdekes a piac......
Hmm, a continak sacc/kb 6 gyara van nalunk. Legalabb kettonek olyan a profilja, mint ahogy a hivatkozott hirben irjak. Tan osszefuggesben van az elhiresult bmw fekproblemaval (masfel millio jarmu visszahivasa, break by wire elektronika, made by conti). Allitolagosan magyar gyarban keszult, meg nem erositett info. Elozetesen becsult kltsg-kent a pletykak 1milliard eur-rol szoktak. Velhetoen ebbol 30% jut a contira. Az ok rohejes: tisztasagi problemak. Jelenleg is folyamatban.
Köszönöm! Október, november a szétválás tervezett időpontja. Lehet veszek még, bár mindig dilemma, hogy mikor adjam el. Már háromszor kiszálltam és olcsóbban belevettem. Sok sikert Neked is!! 💰💰
A kontinentális reggelinél nincs hús, ez a vega kocsi sem lehet egy fantasztikum. A Continentalnál baj van a fékkel, ezért szakadt 22%-ot tegnap. Ma is esik tovább. Kinek kell olyan autó, ahol rossz a fék? ( Lehet, hogy fake news).
Eurós részvények vitasarok