Bayer: Sales 2025Q1 13.74B (tavaly is ennyi volt), 13.41-13.99 közti várakozást láttam. EPS 2.49, (2.82 volt tavaly), 1,93-at látok investingen várakozásként Jogi és vámkockázatok jelentősek (ők mondták ma). Premarketben +2.91% Alfen is jelentett Revenue 103.8M (116.8 volt tavaly) Gross margin 28% vs 31% tavaly Ebitda 5.5M vs 9.6M tavaly Nem úgy megy az energy transition, mint ahogy korábban várták, ez látszik is a charton. Múlt hónapban €10 alá ment, 2022 szeptemberében €120 volt. Broken momentum stock!
Egyik sem ment fel 300-ig, így egyiket se tudnád eladni 300-ért. Bayer sem lesz ma 300, a jelentés nem rossz, és megerősítik a 2025-ös előrejelzést, de semmi izgalmas nincs benne.
Vonoviának is kurvára örülök, mert benne vagyok 10ezer Euróval. Az összes német portál minden jót összeírt róla, de bejött Todi kolléga receptje és esik, mert a technikai elemzés megaszondta. Todi jól látta, én rosszul. Van ilyen. Azt hittem felmerészkedik 31-ig, de nem. Majd legközelebb, talán az xedik hullám után.
7,9-ért vettem, második körben. (Először olcsóbban, de azt már eladtam.) Én nem szeretem nézni amikor bárminek az árfolyama leesik és örülnöm kell, hogy igazam lett, mert a nemtomhanyadik hullám fog következni, de azelőtt még leesik 10 %-ot és ülök benne. Van, hogy belekényszerülök, de ha lehet elkerülöm!
Köszi! Délelőtt tévedtem, nem 9,55-re, hanem csak 9,5-re adtam be eladási megbízást a Stellantisra. Most jöttem haza a kertből, látom teljesült. Mindenkinek azt ajánlom vegye, mert amit eladok mindíg emelkedni szokott!
Eurós részvények vitasarok