A görög index egyébként ezekből a papírokból áll (legnagyobb pozik), január elején pont az NBG-t, az Eurobankot és a Piraeus-t vettem ugye. COCA-COLA HBC AG-DI - LDN 14,03% NATIONAL BANK OF GREECE SA NEW 12,90% EUROBANK ERGASIAS SA 11,28% PIRAEUS FINANCIAL HOLDINGS S 7,94% ALPHA SERVICES AND HOLDINGS 7,09% METLEN ENERGY & METALS SA 6,95% JUMBO SA 5,73% OPAP SA 5,65% PUBLIC POWER CORP 4,99% HELLENIC TELECOM-OTE 4,70%
Az én legutóbbi gondolataim Diageo, Voestalpine, Douglas voltak, már azért feljebb vannak, de talán még nem késő. Nézem a Lenzinget is. Pénteken elkészülnek a havi gyertyák.
Bár az nem német, hanem osztrák, de az OMV osztalék után - ha jól emlékszem - 5000 fórumtárs próbálja visszaigényelni az adót. Ott esetleg van valami fejlemény?
KID = Key Information Document, ami ugye nem az én bef.védelmi tesztem, hanem az alapra, befektetésre vonatkozó költség, hozam stb. összefoglaló pár oldalas doksi
Befektetővédelmi minősítésed-teszted nincs vagy nem megfelelő nyelven. Azt hittem ez csak ETF-eknél probléma, nem tudtam hogy részvényeknek is van ilyenjük.
Igen, ezt megtaláltam korábban is, de ilyen üzenetet kapok This product requires a KID in English or in a language approved for your country. Retail clients can trade packaged retail products only if an appropriate KID is available. More information is available in....
Eurós részvények vitasarok