"Ha nincsen eszed, legyen noteszed" 103 $-nál sorozatban vételre ajánlottam, később 437 $ is volt. Nuscale Powert január közepe körül adhattam, eladás után egyből kiveszek mindent a watchlistből, így szemelől tévesztettem, a financial topicban írtak róla, akkor néztem rá újra, később parasztshortolni akartam, de elúgrott tőlem hírre. Tilrayban szép Karácsonyi ajándékom volt, HighTide is elment jelentés napján. GoPro kukának néz ki, de semmi sem lehetetlen, a fölfelé sem, tavaly júliusban állt +80%-ban a premarket, először FITBIT-eztem, abban megéltel egy kivásárlást, utána GoProt tradeltem. Kivásárlásos storym volt még Allergan és Zynerba. https://keptarhely.eu/images/2026/03/30/v02/20260330v02zu2frg.png
Nem értem még ezt az oroszországi székház-dolgot. Négyszer akkora iroda terület kell nekik saját maguknak, mert bővül a létszám? Ez pontosan szembe megy azzal, amit mindenhol olvasunk, hogy a bankok mindenhol leépítenek, online-osítanak, AI-sítanak, szóval szórják kifele a létszámot. Szóval nekem a narratíva nem eléggé tűnik hihetőnek.
Asse felejtsük el, hogy az OTP a legnagyobb blue a BÉT-en. Asszem tán a BUX 1/3-át ő adja. Külföldiek legnagyobb célpontja. A HUF gyengülés és a geopolitikai/energiahordozói/nyersanyagbiztonsági bizonytalanság meg az amerikai bankok esése leginkább az OTP-t találja meg a BÉT-en. A kisebbeket kevésbé.
Kazahsztán nagy ország és nem csak területre, hanem lakosságra is. Szerencsére Csányi Sándor konzervatív a befektetésekben és pénteken lesz a szülinapja!
Nem biztos, hogy lesz akkora mértékű srv. kell bankra, bankokra a pénz. Amit írsz azzal nem értek egyet, Erste pl. jelentős mínuszban van év elejéhez képest, Raffi kb. stagnál. Bankpapíroknál most ez van. Tőke vándorol. Ez normális. OTP még mindig pluszban.
OTP Szakmai topic