Nem más itt a kotta,csak idő kell hozzá.Tavaly ilyenkor még a rv bevezetési tájékoztató sem volt elfogadva az Mnb részéről,mitöbb,kértek még egy 90 napos határidő hosszabbítást is.Szvsz most állt össze a kotta.Meglátjuk. Egyébként változott a cég főtevékenységi köre: 6422'25 Csoportfinanszírozás Főtevékenység
Trottyos az Autowallisból mikor lelépett nagy rallyval tudott csak kiszállni miután megkapta a pakkját. Itt azóta is szakad az árfolyam, szóval szerintem itt más a kotta sajnos, itt szinte mindenki ragad, aki belevesz.
Prutkaynak a tavaly decemberi csomagja volt a lelépő pénze.Az már egy másik dolog,hogy per pillanat kb 230k-t senkinek nem fog tudni eladni.Eddig a Zrt kapta az osztit,tavaly meg elvitte a profitot ennek a fantasztikus cégnek a tőzsdére lépésének a költsége.Én egy kicsit pozítívabban látom a jövőt,de nem vagyok tévedhetetlen.Mindenesetre az eddigi teljesítményük egy jó nagy kalap szar!
Ezek szerintem standard pontok, mert azt írja döntés ezekről, és az is döntés, hogy nem lesz osztalék, és erős a gyanúm, hogy ez lesz a döntés. Az megy ha új 💩kalapot húznak a trágyadombra, attól nekünk nem lesz jobb, mivel lesznek mások az újak? A mostani vezetőség gyanítom felmentvényt kap, megkapják a fizetésüket, aztán szembe röhögik a kisbefektetőket.
Nem hiszem, hogy kiszálltak volna, azok az egyben nagy kötések voltak csak kb... Gondolom ők is leírták teljesen amit ebbe az eladhatatlan 💩ba tették, mint veszteséget. 💩🤡📉
A trend arra mutat amerre ők akarják.Ezt a fosdézsát meg teljesen felesleges technikailag elemezni.Ami talán megnyugtató lehet az az,hogy itt már 4k-t is nehéz eladni.Tehát feldughatják maguknak a részvényeiket :)
Ezt hívják úgy, hogy kavarják a 💩t. A trend lefelé mutat, a vezetőség kussol. Nekik nyilván nem fáj az árfolyam szakadása, ilyenkor nagy kérdés, mennyire volt fair módon beárazva a 457Ft, lehet ők még itt is bőven nyerőben érezhetik magukat, ezért kussol a sok 🤡?
Mindenesetre valóban érdekes ami itt folyik.Prutkay és még valaki "vett"közel 500k-t 447 forinton.Ez az agresszív leszorítás is megérne egy vizsgátatot.Le is hozták vele a 360 napost 429-re.Szép munka,jár a taps!
Hülyék lettek volna 450 felett az eladást ajánlani, hogy meg kelljen kötelezően venniük, ha hamarosan lehet már jóval 300 alatt is vehetnek amennyit akarnak. Mondjuk egy vizsgálatot lehet tényleg megérne, mi folyik itt. 💩📉🤡 Szarfood terméket sem veszek többet, ha az is olyan minőséget képvisel, mint a tőzsdei teljesítményük. 💩📉💩
Prutkaynak szépen ég a pénze.Kitörölheti a seggét a több 100k-s pakkjával.Nem veszi már ezt senki.Minden ATH-n,nektek meg sikerült csinálni egy Fosmixa történelmi minimumot :))))).Zsenik vagytok balfaszok!!!
nnna valaki megúnta és kib...ta az egészet ahogy látom. Az az érdekes amúgy, hogy ki az az agyalágyult, aki megvette tőle... Mondjuk az én pakkom is erre a sorsra fog hamarosan jutni. Inkább eliszom ami maradt belőle, mint hogy nézzem, ahogy itt elenyészik végleg
Ekkora egy balfasz csapatot még nem hordott a hátán a föld🤡🤡 Még egy normális rallyra sem képesek.Amióta bevezetésre kerültek a papírok,csak esik.Megvárják a harmadik vilàgháborút?Lassan minden történelmi csúcson,ez meg Atl közelében…
Össze kellene kötni ezt a szart az őrmesterrel ,aztán kibaszni a tőzsdéről. Mondom úgy hogy van benne némi pénzem még. Kérdem a vezetőségtől nem szégyellik magukat? Van még pofájukon bőr? Nézzenek már szembe a tükörrel ,aztán köpjék szembe magukat!!! Mégis mire számítottak, mit akartak itt ilyen felfogással, hozzáállással!!?? Utolsó aljadék, mocskos , tetű banda!!!!
Amixa Kisemmizettek és Földönfutók Nyrt.