Egy cseppet sem átlátszó!Telbaszták az 5-ös könyvet több mint 20k-val😡.Prutkay is szépen lejáratta itt magát.Jár nekik a Bét legnagyobb balfasz csapata cím🤡.Minek jöttek ezek a tőzsdére?
Nagyszerű egy retek, lesz ez mondom még rosszabb! Kíváncsi vagyok, mikor vágják ki a tőzsdéről ezt, mint macskát sz...ni! Hogy tényleg addig, amíg ezek a bohócok nem voltak itt, volt benne élet, most meg hónapok óta csak a brutál nagy nihil... Köszönjük szépen Amixa! Hogy egyenesedne ki mindegyikőtök EKG-ja reggelre!
Át kell írni a csoport nevét Amixa lehúzottak topikjára! Szerintem nagyon kevés embernek plusszos a pakkja🤡.Prutkay mester is -15%-ban ül🤣Bár szerintem egy forintot nem fizetett ezért a moslékért.
Tehetségtelen bohócok...💩🤡 Találhattak volna másik részvényt amit összesz@rnak, ide meg jöhetett volna valaki aki dolgozik, nem egy ilyen Emőri szint 🤮🤢
Üssék csak le 0ft-ra!!Annyit is ér ez a szemét gagyi fos! Szerencsére máshol már kamatoztattam az itt évekig parkoló pénzem!Prutkay meg kb 30 év amire kiszórja a wc papírjait🖕 Tartja ezt még valaki a régiek közül?
380, beindult a daráló, repkednek a pakkok... Valaki megunta a sz@rszagot, kíváncsi vagyok leverik-e 300ra, vagy lejjebb. Csak nem P. úr tárazza ki a frissen kapott budipapírt, látva, hogy mennyit ér a foodsz@r? 🤔
Nincs itt lecsorgás,áll mint fax a meleg vízben.Mondjuk ezek a 10-15k-s vételek érdekesek szàmomra..Kb 60k volt 2-3hét alatt kb 4 tételben.Egyelőre viszii a cég a Bét lúzere címet!! Ez sajnos ránk is igaz🤣
Ahh, én már nem bízom benne. Tavaly szűk 1 milla veszteséggel eladtam belőle. Még van egy kevés, de lehet hirtelen haragomban dobom a francba azt is. Ugyanígy a maradék őrmester szart is. Egy kutya mindkettő!!!!
Amixa Kisemmizettek és Földönfutók Nyrt.