Topiknyitó: Hathor 2022. 12. 08. 14:35

Magyar Állampapír tulajok  

Magyar Állampapír tagoknak
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
melosX hétfő, 21:01
Előzmény: #44538  Ishar
jajh hagyd mar     okos vagy     ishar   ertesz te sokmindent     a gazdagok a tiszaval eddig ugy nez ki szarul jartak     se lakaspiaci tulfutes tovabbfutes    se magas kamaty allamkotvenyre   
Kata726
Kata726 hétfő, 21:00
Előzmény: #44533  melosX
Igen. LTP=lakástakarék. Ktamask matek? LTP 6% kamatos kamat? Pl Otp 96 hónap havi 100.000, akciós számlanyitással
Ishar
Ishar hétfő, 20:56
Előzmény: #44494  Hathor
"Kint a világban sokkal nagyobb lehetőségek vannak, mint ebben az elcseszett országban. Jól elcseszték.
Ez van." ---- Gondolom az elmúlt 2-3 hónapban sikerült elcseszni az országot, viszont előtte, a magasabb kamatok korában még milyen jó volt. Ezekből csak a háborúzást lehet kinézni, mint pl. itt is: HÁBORÚ!
melosX hétfő, 20:40
Előzmény: #44534  GajdicsNemErti
tehat te nagyobb majer vagy mint buffett es zsiday    ezen irasoddal ezt allitod    ok butak nem ertik 
melosX hétfő, 20:37
Warren Buffett: Nincs belső értéke
. „Ha valamilyen kriptodevizát veszel, olyasmid lesz, ami semmit sem termel.”Igaz. Pont ahogy az arany, az amerikai dollár vagy a forint esetén. Ezeket mégis boldogan adják-veszik és használják
Zsiday Viktor: „A bitcoin rossz megoldás egy nem létező problémára.”
https://hold.hu/holdblog/a-bitcoin-egy-marhasag/
--- 
 en aztan most ki nem keresem a cikket  de itt is emlegetik nev szerint szerzo szerint 
melosX hétfő, 20:33
Előzmény: #44534  GajdicsNemErti
nehogymar ra kezedjunk a bitcoinra a 21 millara a kezdetekre   vagy 70 orat hallgattam a temaban minden baromsagot
 a zsiday vikivel ertek egyet a bitcoin jo megoldas egy nemletezo problemara
GajdicsNemErti hétfő, 20:22
Előzmény: #44528  melosX

"nem nem mukodik egy szemfenyveztes a nagy alapkezelok beszalltak a spot btc ethereum stb etf ekbe   es rohogve mozgatjak az arakat"
De mukodik, olyan, mint az arany, csak ennek tenyleg veges a kinalata. Ezen logika alapján alapkezelok mindennek rangatjak az árát :) élmény ilyem magasröptű beszélgetéseket folytatni
melosX hétfő, 20:20
Előzmény: #44531  Kata726
ltp mint lakas takarek?
melosX hétfő, 20:17
Előzmény: #44530  ktamask
ma bocs de en a megelozesben hiszek asszem ugy mondjak prevencio      jo kaja ( keves Penny sör)  sport   7 eve voltam dokinal utoljara   mentem pofavizitre a helyi korzeti dokihoz hogy lejelentsem hogy helyi Bp lakos lettem es On a korzeti Orvosom      na azota se latott 
Kata726
Kata726 hétfő, 20:11
Előzmény: #44527  xy2003
Igen ezt én se értem! 16 évnyi szar eltakarításához több idő kell. 
5,5% három éves, már nem tetszik. Lehet újra kockáztatni a piacon. Vagy? Egyébként a jelenlegi LTP-k EBKM 6%-osak és nem kell számlával igazolni, csak nyilatkozni, hogy tényleg arra költötted. Ez le van írva a feltételekben! Szóval lehet kötök egy( vagy kettő) havi 100.000-est és 8 évre "fixálom" a 6%-ot. Még alszok rá egyet, de a jelenleg futó 7%-os MÁP-ok kamatainak egy részét lehet LTP-be tolom! 
ktamask hétfő, 20:08
Előzmény: #44527  xy2003
Majd kiderül, a kezemmel vagy wc papírral törlöm ki 2-3 év múlva a kórházban.
melosX hétfő, 20:07
Előzmény: #44526  N0MAD
pedig ez lenne a megoldas    ha par ezren kimennek hat hajra  a tobbseg maradna   es valtoztattna a rendszeren     tudod a gazdagoknak is van csaladja   es van hirtelen nyavaja   amolyan traumatikus esemeny  akkor mindegy mennyi a loved   oda visz a mento ahol epp van szabad kapacitas       
melosX hétfő, 20:03
Előzmény: #44521  GajdicsNemErti
Neki is megvannak a maga korlátai. 
--- jah ember mint barmelyikunk 
Nem bírja feldolgozni, h a FIAT pénzeket végtelenségig el lehet inflálni.
--- tudja
Sír h mindig a hitelfelvevők járnak jól, nem a prudens megtakarítók.
---- penzugyi tanacsado ha mindenki betolna sp500 ba ehehalna ( tulzassal, az ados tanacsai jok)
Várta, h robbanjon az ingatlanlufi, aztán a csúcson vásárolt házat.
-- mint irtam par napja  szetrohogtuk magunkat a lakaspiaci topikban mikor jottek a cikkek 60 ert nem kellet csaladi haz 120 ert jo lesz erd kulson
 BTC szerinte baromság, aztán mégis működik.
--- nem nem mukodik egy szemfenyveztes a nagy alapkezelok beszalltak a spot btc ethereum stb etf ekbe   es rohogve mozgatjak az arakat 
 De persze elméletben jól megy neki, meg takarékosságot lehet tőle tanulni.
--- a legtobbet tole tanultam   szoval respect Csernok innen is 
De megvannak a korlátai. :)
--- ember mint barmelyikunk
xy2003 hétfő, 20:02
Előzmény: #44509  ktamask

te hathor ikertestvére vagy?
két hónap alatt rendbe hozni min. 16 rombolását?
N0MAD hétfő, 20:01
Előzmény: #44513  melosX
na jó, ennyire nem lehetsz naív.
A középosztály bulgáriába jár gyógykezelésekre (törökök ott építettek modern kórházakat az eus polgároknak jó pénzért) a gazdagabbak nyugatra, a plasztikai sebészetekért thaiföldre, az elmebeteg miniszterelnökök meg grazba :D
Ja, majd beül a milliárdos az sztkban utánad a sorba ha megszünteted a rose klinikát :D
xy2003 hétfő, 19:58
Előzmény: #44494  Hathor

"Kint a világban sokkal nagyobb lehetőségek vannak, mint ebben az elcseszett országban. Jól elcseszték."
jól látod,és köszönd az elmúlt 16 év vezetésének:)
melosX hétfő, 19:57
Előzmény: #44522  GajdicsNemErti
ez tereles  
melosX hétfő, 19:56
a legnagyobb gond hogy letezik a karaktergyilkossag    a media reszerol     ep eszu rendes ember aki szakmajanak kivallosaga nem akarja bevallalni a hercehurcat       ezert rossz az egesz
GajdicsNemErti hétfő, 19:56
Előzmény: #44519  melosX
Ja, és úgy 15 éve várja a nagy világégést és tőzsdei krachot, de csakazértse akar eljönni :)
GajdicsNemErti hétfő, 19:54
Előzmény: #44519  melosX
Neki is megvannak a maga korlátai. Nem bírja feldolgozni, h a FIAT pénzeket végtelenségig el lehet inflálni. Sír h mindig a hitelfelvevők járnak jól, nem a prudens megtakarítók. Várta, h robbanjon az ingatlanlufi, aztán a csúcson vásárolt házat. BTC szerinte baromság, aztán mégis működik. De persze elméletben jól megy neki, meg takarékosságot lehet tőle tanulni. De megvannak a korlátai. :)

Topik gazda

Hathor
Hathor
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek