jajh hagyd mar okos vagy ishar ertesz te sokmindent a gazdagok a tiszaval eddig ugy nez ki szarul jartak se lakaspiaci tulfutes tovabbfutes se magas kamaty allamkotvenyre
"Kint a világban sokkal nagyobb lehetőségek vannak, mint ebben az elcseszett országban. Jól elcseszték. Ez van." ---- Gondolom az elmúlt 2-3 hónapban sikerült elcseszni az országot, viszont előtte, a magasabb kamatok korában még milyen jó volt. Ezekből csak a háborúzást lehet kinézni, mint pl. itt is: HÁBORÚ!
Warren Buffett: Nincs belső értéke . „Ha valamilyen kriptodevizát veszel, olyasmid lesz, ami semmit sem termel.”Igaz. Pont ahogy az arany, az amerikai dollár vagy a forint esetén. Ezeket mégis boldogan adják-veszik és használják Zsiday Viktor: „A bitcoin rossz megoldás egy nem létező problémára.” https://hold.hu/holdblog/a-bitcoin-egy-marhasag/ --- en aztan most ki nem keresem a cikket de itt is emlegetik nev szerint szerzo szerint
nehogymar ra kezedjunk a bitcoinra a 21 millara a kezdetekre vagy 70 orat hallgattam a temaban minden baromsagot a zsiday vikivel ertek egyet a bitcoin jo megoldas egy nemletezo problemara
"nem nem mukodik egy szemfenyveztes a nagy alapkezelok beszalltak a spot btc ethereum stb etf ekbe es rohogve mozgatjak az arakat" De mukodik, olyan, mint az arany, csak ennek tenyleg veges a kinalata. Ezen logika alapján alapkezelok mindennek rangatjak az árát :) élmény ilyem magasröptű beszélgetéseket folytatni
ma bocs de en a megelozesben hiszek asszem ugy mondjak prevencio jo kaja ( keves Penny sör) sport 7 eve voltam dokinal utoljara mentem pofavizitre a helyi korzeti dokihoz hogy lejelentsem hogy helyi Bp lakos lettem es On a korzeti Orvosom na azota se latott
Igen ezt én se értem! 16 évnyi szar eltakarításához több idő kell. 5,5% három éves, már nem tetszik. Lehet újra kockáztatni a piacon. Vagy? Egyébként a jelenlegi LTP-k EBKM 6%-osak és nem kell számlával igazolni, csak nyilatkozni, hogy tényleg arra költötted. Ez le van írva a feltételekben! Szóval lehet kötök egy( vagy kettő) havi 100.000-est és 8 évre "fixálom" a 6%-ot. Még alszok rá egyet, de a jelenleg futó 7%-os MÁP-ok kamatainak egy részét lehet LTP-be tolom!
pedig ez lenne a megoldas ha par ezren kimennek hat hajra a tobbseg maradna es valtoztattna a rendszeren tudod a gazdagoknak is van csaladja es van hirtelen nyavaja amolyan traumatikus esemeny akkor mindegy mennyi a loved oda visz a mento ahol epp van szabad kapacitas
Neki is megvannak a maga korlátai. --- jah ember mint barmelyikunk Nem bírja feldolgozni, h a FIAT pénzeket végtelenségig el lehet inflálni. --- tudja Sír h mindig a hitelfelvevők járnak jól, nem a prudens megtakarítók. ---- penzugyi tanacsado ha mindenki betolna sp500 ba ehehalna ( tulzassal, az ados tanacsai jok) Várta, h robbanjon az ingatlanlufi, aztán a csúcson vásárolt házat. -- mint irtam par napja szetrohogtuk magunkat a lakaspiaci topikban mikor jottek a cikkek 60 ert nem kellet csaladi haz 120 ert jo lesz erd kulson BTC szerinte baromság, aztán mégis működik. --- nem nem mukodik egy szemfenyveztes a nagy alapkezelok beszalltak a spot btc ethereum stb etf ekbe es rohogve mozgatjak az arakat De persze elméletben jól megy neki, meg takarékosságot lehet tőle tanulni. --- a legtobbet tole tanultam szoval respect Csernok innen is De megvannak a korlátai. :) --- ember mint barmelyikunk
na jó, ennyire nem lehetsz naív. A középosztály bulgáriába jár gyógykezelésekre (törökök ott építettek modern kórházakat az eus polgároknak jó pénzért) a gazdagabbak nyugatra, a plasztikai sebészetekért thaiföldre, az elmebeteg miniszterelnökök meg grazba :D Ja, majd beül a milliárdos az sztkban utánad a sorba ha megszünteted a rose klinikát :D
"Kint a világban sokkal nagyobb lehetőségek vannak, mint ebben az elcseszett országban. Jól elcseszték." jól látod,és köszönd az elmúlt 16 év vezetésének:)
a legnagyobb gond hogy letezik a karaktergyilkossag a media reszerol ep eszu rendes ember aki szakmajanak kivallosaga nem akarja bevallalni a hercehurcat ezert rossz az egesz
Neki is megvannak a maga korlátai. Nem bírja feldolgozni, h a FIAT pénzeket végtelenségig el lehet inflálni. Sír h mindig a hitelfelvevők járnak jól, nem a prudens megtakarítók. Várta, h robbanjon az ingatlanlufi, aztán a csúcson vásárolt házat. BTC szerinte baromság, aztán mégis működik. De persze elméletben jól megy neki, meg takarékosságot lehet tőle tanulni. De megvannak a korlátai. :)
Magyar Állampapír tulajok