Hold-at akartam , de felhúztam magam a regisztráción( biztos az én hibám ) és hagytam a pics.ba. BMÁP van bőven , ebben bízom a legjobban, bár fix- ből sem állok rosszul ezt most Ő kapta. Jövő hét 28/L eladás , 26/I kamat, fix2027/Q1-Q3 kamat, 31/R1 kamat, fix2030/Q2-Q3 kamat , 29/N kamat, 28/L kamat Mozgalmas hét lesz
igen, 100.3393% (a 100.3391%--t elnéztem, az a 2028/Q3-é) szvsz hétfői, de ez már májusban is furcsa volt, hogy te az értéknaphoz kötötted, én meg T+1-hez a lényeg, hogy 1 nap kamatelőny, mintha várnál péntek 14 óra utánig, már ha ez a 0.018% számít
"50/50 esetén szvsz nincs különösebb kockázatod sem hozamemelkedésre, sem hozamcsökkenésre elméletileg, ez lehet a gondolkodás kiindulópontja" . Nahát, csak nem egy befektetési tanáccsal állunk szemben? Amúgy szerintem is jó kiindulópont.
ha tippelni kellene, azt mondanám, hogy ha T-2 már nem nyert, akkor a T-1 sem (fog) tehát visszatér a pontos elszámolás (tehát pénteken 14 után lehet majd vele üzletetelni), ha mégse lenne igazam, akkor 0.018% előny...(1milliónál ez 180ft, ha jól számoltam) itt a hétvége három napja lett volna a vonzóbb (ha maradt volna a T-2)
50/50 esetén szvsz nincs különösebb kockázatod sem hozamemelkedésre, sem hozamcsökkenésre elméletileg, ez lehet a gondolkodás kiindulópontja (A fenti vélemény semmiképpen nem befektetési tanács!)
pici hozamemelkedés színesíti az uborkaszezont a referenciahozamok ma több lejáratra néhány bázisponttal emelkedtek, a hozamgörbe meredeksége picit növekedett, de a messze van a pár héttel ezelőtti szinttől 3 hónapos ref. hozam: 6.11% (0.00) 10 éves ref. hozam: 7.00% (+0.02) 20 éves ref. hozam: 7.32% (+0.02) meredekség: 1.21% (három hete 1.35% volt) * csak a játék kedvéért. amcsi 30y-3M=0.67% tehát úgy tűnik, laposodik, néhány hete 0.9% körül volt * +érdekesség: a 2051/G kincstári eladási hozama átlépte a 7%-t (de azért aki futna érte, az vegye figyelembe, hogy egy hónapja volt 7.15% is, ha jól emlékszem) * (A fentiek semmiképpen nem befektetési tanácsok!)
Teljesen mindegy mikor vásárlod. Ma megveszed felhalmozott kamattal. A 9 napra még kapsz valamennyit kamatkát. A kamatkát + a felhalmozott kamatot amit befizettél 9 nap múlva visszakapod, aztán újra bepörgeted 100%-os névértéken.
Magyar Állampapír tulajok