Az elmúlt 1 évet tekintve ez így is van. (Nekem perpill 10% van részvényben, a PMÁP 50% körül. Az jobban meglepett, hogy az US hosszú kötvények is ekkorát zakóznak.) Előre kellene tudni ezt megjósolni, pl. a jövő évet, és akkor Lambó... :)
Mèg drágábbak lesznek az ingatlanok, még kevesebben tudnak venni lakást/ házat, még többen fognak menni albérletbe, még magasabbak lesznek a bérleti díjak! Ez megerősíti, hogy jól döntöttem amikor ingatlanokba fektettem!
Valaki itt nyomta, hogy ő hosszú távon simán hozza a havi 2%-ot a tőzsdén, úgy adta elő, hogy ez kb az alap, aki nem tudja, az egy senki. Valaki csak azt írja be, ha nyert. Megy a torzítás rendesen itt a fórumban, ezért meglepődünk, ha többen is azt mondják, hogy mostanában távolodnak az ATH-tól, napról-napra.
Van, MNB hiány idén 2000-2500 milliárd lehet, költségvetési 4000 milliárd, államadósság Eximbankkal 55000 milliárd körül van. Ahelyett, hogy végre gatyába ráznák a büdzsét, tovább öntik a lóvét hitelből. Ez minden, csak nem felelős gazdaságpolitika.
A financial topikban egyesek már azt mérlegelik, hogy jobb lett volna pmápban ülni, mint részvényben 😁
Törölt felhasználó2023. 10. 25. 19:02
Régen mondta nekem valaki. 50éves korodig keresel, 50felett 60ig azon dolgozol, hogy meg tudd tartani az életszínvonalad és biztonságban legyél. Kb jó.
Magyar Állampapír tulajok