Nálam így néz ki a saját használatú ingatlan mellett: -pesti lakás 45% hozam: kb évi 3-4% áremelkedés: stagnál -külföldi ingatlan 50% hozam: 4-5% per szezon. áremelkedés tavaly óta: 50-80%. (igazából már duplájáért se adnám oda, csak ha nagy a baj) -PMÁP 5% Ingatlan bérleti díjakból befolyó pénzeket rakom PMÁPba.
Ezt az oldalt gondolom más is nézi (heti értékesített mennyiségek): https://www.akk.hu/content/path=LAKFO41 . Kb 1 órával ezelőtt valószínűtlen számok voltak rajta, pl. PMÁP-nál 221 (?) millió. Így vélhetően a kumulált mennyiséget mutatta, nem a hetit. Most már a heti van. . Itt viszont az 1 hónappal ezelőtti kint lévő összmennyiség szerepel, noha a táblázat felső sarkában ott a friss dátum. https://www.akk.hu/security/id=A330120I23 . Faszért kell nekünk összeadogatni, a heti adatokat, főleg, hogy ők is összeadogatják, csak egy "hiba" miatt kiteszik, aztán gyorsan leveszik...
Már csak egy KÉRÉSEM van: Légy szíves minden topikból kitiltani onnan, ahol topikgazda vagy. Indoklásnak írhatod, hogy kérésre. Nagyon köszönöm. Sok sikert!
Ne haragudj, ez a sok kioktatas utan mar mara eleg volt nekem. Nincs kedvem a semmit szapulni tovabb. Luzerezetek, lisztesezetek tovabb, es romboljatok tovabb a topikot nyugodtan, nekem mar nincs kedvrm tovabb a nagy semmit folytatni. Hangyapocsnyit nem erdekel ki mit csinal. Mindenki azt vesz, azt ad amit akar. Fideszes, MSZPs, Egyutt vagy barmi szimpatizans is lehet, dolgozhat, nem dolgozhat, utazgathat. En nem ketdezgetem.
Kètszer is valaazoltam.Nem ertem ezt a kerdezosdit tovább.Ez is mai valasz Irto uncsi minden nap ugyanen kerdeserkre valaszt adni https://postimg.cc/06gtqjPY
Csökkenést várok BUBOR-ban, viszont azt is, hogy a szabályozói mókolás miatt tartósan érdemben magasabb marad a DKJ hozamnál. 10 éves távlatban egyaltalán nem kizárt, hogy a 2033/I-t is verni fogja. Elvben likvidebb is, mint PMÁP (bankok megvehetik az alapkezelőjüknek).
27% HUF állapapírok 13% P€MÁP 34% német-holland rövid állampapírok Többi külföldi részvény/ETF, ill. ezek eladásából beszállóra várva deviza cash/pénzpiaci alap
Hello A szerdán lejáró DKJ10.18. újra befektetésére kérnék tőletek tippeket. A PMAP-ok, már túl erősek a portfóliómban, kérném ennek mellőzését
Törölt felhasználó2023. 10. 16. 14:14
Még csak most jön az igazi inflációs sokk?Németh Gábor, VIG Alapkezelő2023. október 16. 13:25Az elmúlt bő 2 évben egyértelműen az infláció alakulása határozta meg befektetéseink értékének alakulását, de most a múlt kísértete is felütötte a fejét. Nagyon fontos szakaszba érkezett az infláció elleni küzdelem: jöhet a második hullám, ami lehet, hogy durvább lesz, mint az első.Vegye igénybe
Ja 3.0: Mivel úgy látom hogy mind az MNBnek,, mind az államadósságnak az a megildás hogy a forint gyengülésen keresztül javuljon az egyenleg nem fogadnék a forintra ez a magyarázata az arányoknak. Illtve ingatlanból is jó ütemben kiugrittam tavaly azt se bánom eddig, pár évig nem fogadnék rá. Kiadás nevetséges az árakhoz képest.
Magyar Állampapír tulajok