Topiknyitó: user01 2022. 12. 06. 17:13

VERTIKAL Group Nyrt.  

Új cég jön a BÉT-re
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
JM Keynes
JM Keynes csütörtök, 09:53
A közkéz elég gyenge itt.. 
Senkialfonz csütörtök, 09:18
Előzmény: #7117  JM Keynes
Ez akkor történhet meg, ha az Abelon kiönt a piacra egy pár millió darabot, a közkéz hányad miatt.
Dr.Emu
Dr.Emu csütörtök, 08:53
Előzmény: #7117  JM Keynes
10
JM Keynes
JM Keynes csütörtök, 08:39
Na vajon 6 vagy 7 forinton kerül majd standardba a Vertikal egy hét múlva? Mit gondoltok? :)
oldrider szerda, 21:55
Remélem szép őszük lesz a Vertikál tulajoknak! Hamar megtalálja majd a részvény 15 Ft körüli áron méltó helyét a standard kategóriában. Bár önmagában a kategória nem jelenti egyúttal a jó árazást is, de az eddig hiteles kommunikáció mindenképp bizalmat ébreszt!
oldrider szerda, 15:23
Előzmény: #7114  marker
Ebben bízok én is!
marker szerda, 15:21
Előzmény: #7113  oldrider
Féléves jelentés + standard adhat egy jó löketet most felfelé
Én is vettem egy keveset
oldrider szerda, 14:55
Előzmény: #7112  Marcos79
Vettem is most még százezret 9,2-n. Két részletben kaptam meg. Először 14 ezret, kisvártatva 86 ezret. Hátha felmegy a jó hírre, bár manapság ki tudja!
Marcos79 szerda, 14:31
Mint a villám...
Marcesz szerda, 14:21
Nem sokáig húzták elég korrekt.
Marcesz szerda, 09:12
Előzmény: #7108  Labanc

Ezt már júniusban lehetett tudni.
Ez olyan mintha eladok egy házat x Ft-ért aztán félév múlva meggondolom magam, hogy többet ér és perelek.
Labanc
Labanc szerda, 09:06
Előzmény: #7106  signal2
Ha jól értem azért indul a per, mert szerintük nagyon értékes a Vertikál, és azért érte őket vagyoni hátrány mert nem szóltak nekik a tervezett tranzakcióról... ez egyrészt tulajdonosi vita, aminek szerintem nem sok köze van a cégnek, másrészt nem is tartom valószínűnek hogy sikeres lesz a per...
Marcesz szerda, 08:30
Előzmény: #7106  signal2
A Társaság Könyvvizsgálóval egyeztetett álláspontja szerint e tényező nem minősül módosító
eseménynek, mivel céltartalék képzése, figyelemmel arra, hogy a Társaság rendelkezésére álló jogi
szakvélemények alapján a Társaság a jogszabályi előírásoknak megfelelően járt el, továbbá a korábbi
tulajdonos írásban teljeskörű felelősséget vállalt a Társasággal szemben a PLAST-X Partner Kft. általa
átruházott részesedésének per-teher- és igénymentességéért, valamint valamennyi ezzel kapcsolatos
esetleges követelés felmerülése esetén a Társaság kártalanításáért, nem merülhet fel.
Kutykuruty kedd, 23:49
Én a féléves jelentés után vártam a standart kategóriáról valami hírt, de így is jó! 😀
Eddig amit igértek, azt betartották. Van olyan xtrendes részvény, amely visszalépett egy időre a standarttól. 
Egyre jobban tetszik a részvény!
Marcos79 kedd, 21:38
En atolvastam ezt a rabocsatasi tajekoztatot...
A 38 oldalon volt az alabbi:
Osztalékpolitika kialakítása
A Kibocsátó 2028-ig terjedő stratégiai célkitűzései között szerepel egy kiszámítható és átlátható osztalékfizetési politikakialakítása, mely összhangban áll a növekedési ambíciókkal. A kifizetési politika kialakítása támogatja terjeszkedési és beruházási céljainak megvalósítását és biztosítja finanszírozhatóságát. A Kibocsátó meggyőződése szerint egy fenntarthatóosztalékpolitika hosszú távon egyaránt szolgálja a társaság és részvényesei érdekeit és hozzájárul a befektetői bizalomerősítéséhez.
Persze ez jó messze van - de azert a standard, az akivizicios tervek, az esetleges jovobeni osztalek kifizetesi terv.... mutatja,  hogy a befektetok kedveben szeretnenek jarni...nekem ez pozitiv...
De tovabbra is kivancsian varok hogyan is allunk iden :-)
Marcesz kedd, 18:00
Elcsendesedett a fórum. Pedig hîr van és emelkedtünk is ma.
JM Keynes
JM Keynes kedd, 15:35
Október?    Az mindjárt itt van.
oldrider kedd, 13:19
Előzmény: #7098  Marcesz
Rövid idő lesz ez a Vertikálnak, de hosszú a befektetőknek! Szerintem ősz folyamán fog megtörténni, amikorra a BÉT igazgatójának döntését kihirdetik, hogy mely időponttól kereskedhetünk a részvénnyel standardban.

Topik gazda

user01
user01
2 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek