Meg is kaptam ma 8,0-on a már régen beadott megbízást. Vettem százezer darabot. Amikor beírtam előzetesen a tervem, csak személyeskedés és mínuszolás volt itt a topikban rá a reakció. Ha továbbra is esni fog és úgy látom, hogy van esély a 7 Ft-ra, veszek majd ott is százezret. Ez egy kis papír. Komolyabb befektetők elkerülik, nem veszik figyelembe. Sok pénzt nem teszek bele, mert nagyon manipulatívnak gondolom, akárcsak a többi xtendest.
Unalmamban olvasgattam az MRP-s közleményeket. Abban az állt, hogy maximum 187,5 M ft lehet amit a rv vásárlásra fordíthatnak. Az 7,5 M darabra vetítve 25 ft/rv, de ha a 10 M darabot nézzük akkor is 18,75 ft. A cég szerencséjére sokan eldobálták 9-10 között így kb a fele összegből megúszták. Nem csodálkoznék, hogy a nagy sikerre való tekintettel folytatnák a részvény vásárlást. 😉
Látom mennyire eléged van 😂😂😂 Vége a hétvégének menj vissza oda ahova engem küldtél.Tudod hova???🤡Majd ki jössz pénteken megint addig szedd a gyógyszert amit nekem ajánlottál,az is ott van az előzményekben.!!!
Laruska úr pár napja közzétett kommentjei, szakmai meglátásai a Vertikálkal kapcsolatban: " Ma lesz tűzijáték 🚀 " "Sok sikert remélem aki benne ragadt mint én kiolvad hamarosan.Maradok inkább olvasó üzemmódban!" Mindezek háromszor ismételve! Lehet én vagyok a hibás, de én sem tűzijátékot nem láttam, sem az önkéntes cölibátusát nem tapasztaltam, ellenben rendszeres személyeskedéséből kezd elegem lenni!
Na látod végre tudsz te ha akarsz! Sajnos igen olvastam a panaszokat a vertikalra! Tavaly is fel éves jelentés után volt Kornéllal interjú ha most is lesz biztos lesz szó erről is! Ja és szépen beszélj velem vergődni tudod ki szokott a hal a szatyorban!Na csocsesz🙌
Kérlek, ne terelj, ne keverd bele, hogy más topikban mikor, mit, miért és hogyan kommunikálok! A Vertikálra térve, véletlenül nem hallottad, hogy mostanában áll a bál több térségben a szemét elhordással kapcsolatban? Az a helyzet, hogy a MOHU a Vertikált vádolja, hogy alvállakozójaként nem teljesíti vagy nem megfelelően teljesíti a szerződésben vállalt kötelezettségeit. Nem gondolod, hogy netán ez is hatással lehet a részvény megítélésére, árára? Én azt gondolom, hogy pl. egy ilyen téma jobban érdekli a Vertikál talajokat, mint a Te napi vergődésed vagy Schiffer András véleménye a Fideszről meg a Tisza pártról.
És leírtad a lényeget!!! Téged mínuszol mindenki minden topikban😂Gondolkodj el miért 🤔 amúgy te kötekedtél velem mindig és tiltottak is! Én nem várom sehova,tudom,h eljön a cél áram! Egy működő magas profitot termelő cégcsoport amely kommunikál a részvényesek felé csak idő kell neki 3 éve van a tőzsdén majd eljön az ideje amikor megindul mert megfog!
VERTIKAL Group Nyrt.