Topiknyitó: user01 2022. 12. 06. 17:13

VERTIKAL Group Nyrt.  

Új cég jön a BÉT-re
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
oldrider vasárnap, 19:03
Előzmény: #7059  Laruska
Te vagy az, aki személyeskedsz állandóan velem szemben! Én a Vertikált várom, hogy Essen, Te jóval 10 € fölé vízionáltad nyár elején. Ez rendben is lenne, nem mindenkinek kell egyetértenie, hisz ez működteti a tőzsdét, de Te minősíthetetlen módon személyeskedsz. Nem a részvényt kritizálod, hanem a kommentelőt. Sajnálom, hogy ezt nem veszed észre. Teljesen zavarosak a kommentjeid. Egyszer az egekbe várod a Vertikált, aztán pár nap múlva már olyanokat írsz, hogy nem fog még jó ideig emelkedni! - Nézd csak vissza a kommentjeidben, amik szerintem erősen a hangulatodtól függőek és a realitáshoz kevés közük van. Most egy olyan kommentelővel szemben támadsz engem, aki előhozott egy nem idevaló politikai kommentet Schiffer andrás ügyvéd, expolitikus előadta a nézeteit. Mi köze ennek a Vertikál részvényhez?  De ha mindenevő vagy és igényled, hogy ilyesféle kommentelnek is helyt adjon ez a topik, akkor javaslom nézd meg és másold be ide Krasznahorkai partizános riportját! Az sem a Vertikálról szól, de nem egy Schiffer színvonalú bukott politikus, hanem egy nemzetközileg elismert igaz magyar ember gondolatait tartalmazza! Abból tanulhatsz Te is meg a mínuszoló barátaid is!
Laruska vasárnap, 18:13
Előzmény: #7058  oldrider
Pontosan! De te is hülyeségeket írsz állandóan ide!Kötekedsz hergeled a topikot! Tiltani kéne téged is,érdemlegeset nem tudsz  írni ennyi! Én kívül belül vágom a vertikalt,nem véletlenül van több millió db és írok minden nap! Remélem tiltanak 😂🤡
oldrider vasárnap, 18:05
Előzmény: #7055  Laruska
A Te hülyeségeid inkább elviselhetők itt, mint, hogy Schiffer András agymenéseit közvetítse valaki a Vertikál topikban! És még tetszik is ez 9 embernek! Ennek nem a Vertikál topikban van a helye!
oldrider vasárnap, 16:48
Előzmény: #7055  Laruska
8-on várom a mennyei mannát! Ha meg lejjebb is megy, akkor hígítok!
Laruska vasárnap, 14:00
Előzmény: #7053  Marcos79
Egyszer valaki írta erre a részvényre,h 5-10 évre veszi! Igaza is van páran irkalunk nap mint nap ide! Minek is??? Egy vállalat csoportnak mint ez is kell 5-10 év mire ki teljesedik annyira h az árfolyamot is elengedjék rendesen! Elvileg nagyon nyereséges a cég,majd idővel megjelenik az árfolyamban is! Ha 10 forinton indult 2023 ban,tavaly 10.9 volt tőkeemelés akkor annyit csak meg ér!
Laruska szombat, 21:37
Előzmény: #7054  oldrider
Te miért kötekedsz mindenkivel? Holnap este már mész vissza? Tudod hova ? Te nagy 🤡😂
oldrider szombat, 20:15
Előzmény: #7052  Counter
Nehéz lehet ezzel a tudattal élned! - Együtt nem érzek veled és nem értem, hogy miért pont a Vertikál topikban nyúlsz magadhoz? Javaslom hívd a lelki segély szolgálatot! Ha azok nem tudnak rajtad segíteni, akkor senki!
Marcos79 szombat, 19:00
8.8 on zártunk... remélem jövő héten már látjuk hogyan sikerült az első félév... biztos lesz egy interjú is a nagyfőnökkel is... remelem irany eszak 
Counter szombat, 11:09
Elnézést, hogy nem topic-ba vágó, de akkor én is beteszek egy ilyet ide.

'Schiffer András: Magyar Péter kihívója az O1G-táborból jön?' beszélgetős műsor alatti egyik hozzászólás:
"Orbán mindent elmondott a Bayer interjúban. Én még annyit hozzátennék, amit Orbán kihagyott, hogy nem csak az ország gyarmatosításáról van szó. Ennél sokkal rosszabb lesz. Amit Orbán nem mert elmondani, hogy Rákosi2-nek az a feladata, hogy kivéreztesse az országot. Hogy teljesen és örökre tönkre tegye. Ebbe sok minden belefér, háborúba való berántás, az ország szétdarabolása, migránsok millióinak importálása. A cél az, hogy soha többé ne tudjunk felállni, és beleszólni a globalista liberális hatalom (azaz a sátánisták) terveibe, mint Orbán idején. Ehhez a teljes megsemmisítésünk is belefér náluk, ezt ne felejtsük el. Minden nép történelmének egyszer vége. A magyar nép és nemzet történelmének és kipusztulásának a folyamata most, 04.12-én elkezdődött. Ez oda fog vezetni, hogy szépen eltűnünk, beolvadunk az Európai Egyesül Államokba, egyik peremvidéki területkét, ahol szórványosan még lesznek emberek, akik beszélik a magyar nyelvet. De a többség mindenféle nációból származó lesz, arabok, indiaiak, pakisztániak, kínaiak, stb stb stb, mindenféle nyelv, egy Londonhoz hasonló, de nyomorban élő babiloni káosz, amit a birodalmi központból irányítanak. Iszonyatos bűnözés, nyugati (és jelenlegi magyar) ember számára élhetetlen környezet. Ami valaha magyar volt, annak nem lesz nyoma sem, sem emberben, sem kultúrában sem semmiben. Na ezt szavazták meg a tiszások 04.12-én. És a legszebb az egészben, hogy pontosan ezt is érdemeljük. Ugyanis mit érdemel az a nép, aki 16 év Orbán kormány után megszavazza a világ legaljadékabb emberét a saját országának az első emberének? Ugye? Ugye hogy büntetést érdemel? Nem kell minket megmenteni. Isten szemében nyilvánvalóvá vált, hogy a magyar nép megérett az eltörlésre, és meg is fogjuk ezt kapni. A mostani tizenévesek, és a huszonéves tisza szavazóknak semmit sem jelent a magyar nép, nyelv, magyarság. Ők globális világpolgárok akartak lenni, és ez így is lesz! Azokká válunk, és ez nem megy úgy, hogy közben magyar is vagy. A magyarnak el kell tűnnie, mert erre szavaztak, ez a nép akarata."
https://www.youtube.com/watch?v=cIsBaSSeNCc
Senkialfonz 2026. 09. 18. 21:16
Előzmény: #7047  Toka
Semmi probléma! Teljesen jó a tartalma!
Vissza kell szerezni amit elloptak. Hiányzik nagyon a gazdaságból.
Amennyire tudom van fideszes kötődés, de arról nem tudok, hogy hatalmas előnyökkel járt volna eddig.
Szerintem a MOHU csak nyűg, kolonc a szolgáltató cégek nyakán. Bízom benne, hogy a felülvizsgálat inkább a MOHU-nak lesz kellemetlenebb és nem az alvállakozóinak.
hekki
hekki 2026. 09. 18. 21:00
Előzmény: #7045  Toka
Ennyit írni feleslegesen. 
Nem lesz semmi. A tél eltemeti a poloska-kormányt 
oldrider 2026. 09. 18. 20:48
Előzmény: #7047  Toka
Nagyszerű bejegyzés! Csodálkoztam is rajta, hogy  nem a Clubban olvasom, de így már minden ok! Ezúton is gratulálok! Legjobb topik, a Toka Clubb!
Toka 2026. 09. 18. 20:19
Előzmény: #7046  Senkialfonz
Köszönöm, hogy szólt.
Toka 2026. 09. 18. 20:17
Előzmény: #7046  Senkialfonz
Nem, véletlenül sikerült ide elnézést, Clubba szerettem volna.Elnézést még1szer.
Senkialfonz 2026. 09. 18. 20:15
Előzmény: #7045  Toka
És ezzel mit szerettél volna közölni?
Talán, hogy a Vertikal full Ner-es maffia cég és a kormányváltással ez is elsüllyed, a managereket meg vezetőszáron viszik el?
Toka 2026. 09. 18. 19:56
Eri gondolatai:A hurok szorul, a zebrák nyerítenek: Így szedik szét alkatrészeire a bukott maffiaállamot.Szerintem Orbánt tudatosan kerítik be. És mielőtt valaki legyintene, hogy ez csak valami vágyálom, nézzünk rá a hideg, nyers valóságra.
Vegyük észre: ami most zajlik, az nem a megszokott, tessék-lássék politikai csipegetés, hanem a fideszes gazdasági motor szisztematikus, csavarról csavarra történő szétszerelése. Eltűnt az a pökhendi, pálinkagőzös arrogancia, amivel a bukott fideszes elit ránk mosolygott a magángépek fedélzetéről. Helyét átvette a hideg veríték és a papírdarálók fülsiketítő zúgása.
De a Tisza-kormány nem esett abba a hibába, hogy egyetlen teátrális mozdulattal akarja lefejezni a hidrát. Nem. Magyarék rájöttek, hogy egy ekkora, államkasszára csatlakozott, túlhízott kullancsot nem lehet csak úgy kipöccinteni. Módszeresen kell kiéheztetni. Amit most látunk, az nem holmi vaktában lövöldözés. Ez, kérem szépen, a politikai disznóvágás mesterkurzusa.
Az ütőerek elvágása: Amikor bezár a NER-ATM
A Tisza-kormány asztalán lévő lista nem egy összeesküvés-elmélet, hanem a narancssárga polip anatómiai térképe. Nézzük csak meg a külső gyűrűt! Amikor elkezdték átvilágítani a 4iG állami ügyleteit, az MVM, a Paks, az MFB, a HIPA és az EXIM mutyijait, nem egyszerűen aktákat tologattak. Elzárták az oxigént.A MET-MVM energiaüzletek, a MOL kőolaj- és gázbeszerzései, valamint az a bizonyos nevetséges, 1420 milliárdos reptérvásárlás nem egyszerű korrupciós ügyek voltak – ezek jelentették a rendszer biológiai fűtőanyagát. Ha a trafik-, kaszinó- és autópálya-koncessziókat visszaveszik, a "nemzeti tőkésosztályról" egy másodperc alatt derül ki, hogy valójában csak egy csapat közpénzen hizlalt, tehetségtelen stróman, akik állami apanázs nélkül egy falusi lángossütőt sem tudnának nyereségesen elvezetni. Pénz nélkül nincs lojalitás. A gazdasági hátország elszigetelése megtörtént, a kassza bezárt.
A fizikai valóság: Ahol a vak is látja, hogy loptak
De a népnek nem elég a bonyolult céghálók rajza. A türelemre intett, tizenhat évig kifosztott adófizetők vért, de legalábbis visszaszerzett téglákat akarnak látni. Ezért zseniális a logisztikai és ingatlan-vonal feszegetése. Orbán Győző cége és a V-Híd kőszállítási biznisze, a Jellinek–Szivek-féle Volánbusz-kavarás, vagy épp a Magyar Nemzeti Bank és az NKA ingatlan/támogatási fekete lyukai mind azt mutatják meg a kisembernek: ide vándorolt a te adód.
És persze itt van a koronaékszer, a modern kori fáraó síremléke: Hatvanpuszta. Ahol a zebrák riadtan néznek körbe, miközben a nyomozók centizik a márványt. Szijjártó Péter Covid-beszerzései és az a rengeteg, jachtokba és magángépekbe fojtott "diplomáciai" kilométer most úgy hullik vissza a fejükre, mint egy rosszul rögzített csillár. A luxus most már nem státuszszimbólum, hanem bűnjel. És a 4 milliárdos közösségimédia-szerződések? Kiderült, hogy még a saját propagandájukat is pofátlanul túlárazták.
A vádalku-kórus zendülete és az összekakált alsónadrágok
A bekerítési stratégia legszebb része a középső szint felmorzsolása. Az operatív szinten, a céges aláírók és az államtitkárok körében most olyan dalolászás megy, hogy a Zeneakadémia is megirigyelhetné. Az NVVH nem szórakozik: követi a pénzt. Amikor a büntetőjog ráüti a pecsétet egy hűséges NER-katona orrára, és a vádlott rájön, hogy a főnökök már nem tudják kimenteni (hiszen nincs kétharmad, nincs Polt Péter-féle védőernyő), a betyárbecsület azonnal elpárolog. Mindenki menti a saját irháját, és a vádalkuk során úgy dobják fel a felettük lévőket, mint a forró krumplit.
Sakkmatt Felcsúton: Nincs mentelmi jog, nincs kegyelem
És itt érünk el a piramis csúcsára. Az a tény, hogy Fekete-Győr András feljelentése (hivatalos személy elleni erőszak előkészülete miatt) immár a Központi Nyomozó Főügyészségen van, nem egy apró hír. Ez az atombomba.
Orbán Viktornak nincs mentelmi joga. Hagyom, hogy ez a mondat egy kicsit ízlelgetve ülepedjen le. Nincs mentelmi joga.
Azzal, hogy a Tisza-kormány és az új, független hatóságok ezt a húsz-harminc szálat egyszerre rángatják, Orbán körül szó szerint elfogy a tér. Nem egy fronton támadnak, hanem bekerítették. Elvették a pénzét (koncessziók), elvették a hálózatát (vádalkukkal daloló strómanok), és most ráteszik a kezüket a személyes szabadságára.
Ez nem egy politikai bosszúhadjárat. Ez egy sebészi pontossággal végrehajtott kártevő-mentesítés. A NER egykori teljhatalmú ura most nem Európa jövőjét tervezi egy brüsszeli vétóval, hanem azt számolgatja, vajon melyik egykori "barátja" fogja előbb aláírni a beismerő vallomást ellene.A Tisza árad, a maffia pedig fuldoklik. Ideje volt.Szerintem!Eri
https://www.facebook.com/reel/2198612338198750
Laruska 2026. 09. 18. 18:49
Előzmény: #7043  oldrider
Látom hétvégi el távon vagy! Haza engedtek az osztályról,gyógyszereket vedd be szépen és viselkedjél jól a hétvégén! Rosszat ne halljak rólad! 😂
oldrider 2026. 09. 18. 18:44
Előzmény: #7042  Laruska
Tűzijáték elhalasztva!
Laruska 2026. 09. 18. 13:42
8.8 
Laruska 2026. 09. 17. 08:46
Előzmény: #7040  Senkialfonz
Csak az indibol gondolom

Topik gazda

user01
user01
2 4 4