Te vagy az, aki személyeskedsz állandóan velem szemben! Én a Vertikált várom, hogy Essen, Te jóval 10 € fölé vízionáltad nyár elején. Ez rendben is lenne, nem mindenkinek kell egyetértenie, hisz ez működteti a tőzsdét, de Te minősíthetetlen módon személyeskedsz. Nem a részvényt kritizálod, hanem a kommentelőt. Sajnálom, hogy ezt nem veszed észre. Teljesen zavarosak a kommentjeid. Egyszer az egekbe várod a Vertikált, aztán pár nap múlva már olyanokat írsz, hogy nem fog még jó ideig emelkedni! - Nézd csak vissza a kommentjeidben, amik szerintem erősen a hangulatodtól függőek és a realitáshoz kevés közük van. Most egy olyan kommentelővel szemben támadsz engem, aki előhozott egy nem idevaló politikai kommentet Schiffer andrás ügyvéd, expolitikus előadta a nézeteit. Mi köze ennek a Vertikál részvényhez? De ha mindenevő vagy és igényled, hogy ilyesféle kommentelnek is helyt adjon ez a topik, akkor javaslom nézd meg és másold be ide Krasznahorkai partizános riportját! Az sem a Vertikálról szól, de nem egy Schiffer színvonalú bukott politikus, hanem egy nemzetközileg elismert igaz magyar ember gondolatait tartalmazza! Abból tanulhatsz Te is meg a mínuszoló barátaid is!
VERTIKAL Group Nyrt.