Azért mindig vannak olyanok, nem változnak, akik a szarkavarás érdekében, kéretlenül, beleszólnak két ember csevegésébe, vitájába. Gondolom nevelési probléma lehet.
Labanc!
Igazából, már nem tudom mikor szólítottalak meg, ennek ellenére te nyomod a becsípődött hantádat, kóstolgatsz továbbra is! Reggel van mit...:))
Előbújtál szégyenedből, de itt nem felejt senki! Mi van Kornéllal??
Azt állítottad, már jó régen, hogy beszéltél vele és ez nagyon szupi cég részvénye, minden rendben, be kell ide "fektetni"!!!!!!!!
Nem látom az eredményét.
Átvertél mindenkit, beetetted a népet és eltűntél innen! Ezzel számolj már el, ha már vissza merészkedtél egy kis kavarásra!
Nem nekem, hanem a többieknek tartozol elszámolással! A mese részét és a terelést kihagyhatod. Egyszerűen a lényeget tálald!
Ja és közben várnak még sok topikban, ahol vételt vizionált a szaktudásod és mind bebukott!
Ne fogd vissza magad, mert kontra indikátorként érdemes figyelni rád!
Mi várható a mostanában a vertikal árfolyamában??
Köszi hogy benéztél!👍
Labanc!
Igazából, már nem tudom mikor szólítottalak meg, ennek ellenére te nyomod a becsípődött hantádat, kóstolgatsz továbbra is! Reggel van mit...:))
Előbújtál szégyenedből, de itt nem felejt senki! Mi van Kornéllal??
Azt állítottad, már jó régen, hogy beszéltél vele és ez nagyon szupi cég részvénye, minden rendben, be kell ide "fektetni"!!!!!!!!
Nem látom az eredményét.
Átvertél mindenkit, beetetted a népet és eltűntél innen! Ezzel számolj már el, ha már vissza merészkedtél egy kis kavarásra!
Nem nekem, hanem a többieknek tartozol elszámolással! A mese részét és a terelést kihagyhatod. Egyszerűen a lényeget tálald!
Ja és közben várnak még sok topikban, ahol vételt vizionált a szaktudásod és mind bebukott!
Ne fogd vissza magad, mert kontra indikátorként érdemes figyelni rád!
Mi várható a mostanában a vertikal árfolyamában??
Köszi hogy benéztél!👍
VERTIKAL Group Nyrt.