Most vettük meg egy kedves befektető társsal azt a két hatalmas csomagot ami által 10 ft lett. Sokan már erre is sajnálták a pénzt. Vagy csak szimplán félnek a csalódástól.
Még annyit segítek hogy olvasgasd május 19.-ei írásaid (például). Nem másolom be, hogy ne legyen olyan kellemetlen számodra. Zártam a témát, maradjunk a Vertikálnál.! Közben 10 az árfolyam és nincsen eladó 10 alatt. Milyen érdekes, ha nem adják 10 alatt talán a cég nyúl feljebb..
Azt soha nem mondtam, hogy nem lesz SRV. Egyébként meg Szépen elszedik kicsi pénzért a lassan már idegösszeomlással küszködő kisbefektetőktől. Mi kínlódás megy itt a fórumom. Az csalódott emberek kínjukban azt sem tudják mit írjanak.
Nem én mondtam, Egy cikkből idézek: A VERTIKAL Group Nyrt. többségi tulajdonosa, Ferencz Kornél megerősítette, hogy a vállalat képes a saját részvényeit a piacról is visszavásárolni, amire a közgyűlési felhatalmazásuk már korábban megszületett. A tranzakciókra forrásbevonási, akvizíciós és munkavállalói részvényprogram (MRP) céljából kerülhet sor. [1, 2, 3] Ehhez képest a kisbefektetők kaptak egy 2,5 M db-os arcon csapást…. És szerinted én hordok össze mindenféle baromságokat.
Folyamatosan degradáltad és valótlannak tituláltad csak úgy mint ahogy a céggel kapcsolatos nyilatkozatokban elhangzott jövőbeli lépéseket. Keresgéld vissza nyugodtan, bár a Te irományaid voltak illene emlékezned ezekre!! Én pusztán azért reagáltam ezekre, mert akkor is felháborított a sok alaptalan baromság. Van hova fejlődnöd e téren.
Csak meg kell nézni, hogy ki veszi személyes sértésnek, ha a céggel kapcsolatban valami negatív komment hangzik el, és könnyen rá lehet jönni, hogy ki az…. 😉
VERTIKAL Group Nyrt.