En regebbn kaptam figyelmezteto levelet... :-) de beszeltem tokepiaci szakertovel es megnyugtatott... leirtak kb mit lehet mit nem... ne legyen onkotes... napi forgalom nagyobb reszet nem szabad elerni... nem lehet betenni megbizast- aztan kiszedni.. bar ez nemelyik kis reszvenynel neha eleg fura... amikor pl alig vannak kotesek... glosterem is volt... hat ott meg ennyi forgalom sincs szerintem... meg szerintem ha nagy csapkodas van akkor az ember berakhat ajanlatot, aztan meggondolja magat... nem tudom igy hogy szeretnek hogy a beten a kis papirok is menjenek... ezek utan ki mer ezekhez hozza nyulni...
Pedig itt egy egész jó társaság van szerintem. Tapintatosak vagyunk egymással, nincs sértegetés, normális vélemény nyilvánítások vannak, és van, hogy valami elgondolkodtató vita, vagy párbeszéd is van. Olvass csak bele más oldalakba, van hogy egymást küldik el a .... De ha már megtudtad innen amit akartál, akkor véleményem szerint egy: Te egy szerencsés ember vagy, kettő: ez egy kifejezetten tartalmas oldal, remek fórumozókkal. Azért még aludj egyet erre a kilépésre...
Nevessél,vannak itt jó gyerekek is! De a 90% a bohóc a fórumoknak új regek,akkor írnak ha emelkedik esik! Farkasfu meg sorolhatnám a neveket mind lelépnek innen a fórumok se olyanok mint 5-6 éve! Jó lesz ez a részvény 3 éve van a tőzsdén kell neki meg legalább 1 év!
Igazából ma törlöm is magam végleg! Nem érdekel ez a fórum amit akartam megtudtam! Jó lesz aki akarja adja vagy vegye én tartom meg 1 évig minimum sziasztok!!!!
Majd akkor november körül térjünk erre vissza,és akkor meglátjuk.Ezt ma hallottam senkit nem akarok félre vezetni! Elég bennfentes info,másokkal ellentétben én nagyon is emelkedésben vok érdekelt 1 éve vok benne és valóban annyi van amennyit írtam!!!
elnézést kérek előre is Tőled, de szinte kizártnak tartom, hogy ez a cég bármilyen belsős infót kiszivárogtat és azt meg egyenesen lehetetlennek gondolom, hogy erről Téged tájékoztatnak, és a hab a tortán, hogy ezt ide be is írod - és ezek a dolgok egyébként logikailag is összefüggésben vannak - mert lehet, hogy van olyan ember, aki ismeri a közeli és távoli célokat, de az az ember ezt nem fogja beírni ide a fórumra, sőt el se mondja senkinek
Nagyon meglepne.! Nem abban a fázisban van szvsz jelenleg a cég, hogy osztalékot fizessen...akvirál, srv-zik, hotel projekt folyamatban...ezek nem az osztalék fizetésére utalnak.! Meglátjuk..
Egy osztalék fizetéssel nagyon a középpontba tudnának kerülni standardként. Most még csak gyüjtögetnek, tartalékolnak. Ez sem két napos részvény... Mit gondoltok, mennyi időt vesz igénybe a standard kategóriába való bekerülés?
Még 8-10 hétig menni fog a céges porszívó, nagyon jól időzítettek...a nyári kánikulás pangós időszak tökéletes a lassú monoton vásárlásra.! Okosan csinálják! Remélhetőleg el fognak fogyni a kényszert érző eladók, akik "nem engedik" a céget 10 felett vásárolni...
VERTIKAL Group Nyrt.