Topiknyitó: user01 2022. 12. 06. 17:13

VERTIKAL Group Nyrt.  

Új cég jön a BÉT-re
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Laruska
Laruska ma, 11:43
Kíváncsian várom,holnap  10 felett leszünk e végre.
Kutykuruty szombat, 00:29
Előzmény: #6545  Marcesz
Én nem olvastam ki Senkialfonz hozzá szólásából ezt. A tényeket írta le, nincs elszállva, de bizakodó. 
Ha megnézed a kötéslistát, te is látni fogod. 10 forint egy kerek szám, ami kezd ellenállásként, és majd támaszként is funkcionálni, remélem. Van lehetőség az eladásra. Én is vettem piacin is, és volt hogy vevőként álltam bent, és kaptam meg a papírt. Az hogy össze vissza megy az árfolyam a kereskedési stratégiák különbsége miatt van. 
Én is gondolkodtam, hogy veszek ma még egy kicsit, volt rá alkalom, más meg is vette helyettem. 
Van hogy korán, vagy későn vesz az ember, vagy utólag jön rá, hogy az nem is neki való volt, ezen a piacon meg másikon is, és most nem a zöldség piacra gondoltam persze 🙂 a megszerzett tudás, megérzés, rutin is sokat számít. Igyekszünk több kritériumot nézni, és bízunk a döntés helyességében. Miénk a dinnye, ha ízetlent választottunk is. 
De van egy kérdésem, hova megy a srv? 
Marcesz péntek, 22:14
Előzmény: #6544  Senkialfonz
Köszönjük! Ha esik az a baj, ha emelkedik akkor az a baj.
Senkialfonz péntek, 21:58
Előzmény: #6543  Kutykuruty
Ez ma valóban egy torz emelkedés volt. Kis mennyiséggel “vérmes” eladók nélkül fel lett csipegetve a már jól megszokott 10-es fékig.
Ami most igazán szerény volt az elmúlt hetek 800-900 ezres tételeivel szemben. Nyilván jött volna az, ha kicsit még intenzívebb a vásárlóerő.
De a mai teljesítmény nagyon törékeny, hamar le tud fordulni. 
Az nem emelkedés amikor 100-200 db-bal felrántja valaki. Akkor lehet jobban bizakodni amikor több százezres kötésekkel emelkedik.
Rövid távon nem valószínű jelentős elmozdulás, de hosszabb távon mindenképpen alul értékelt. 
Ha van lehetőség csipegetni kell. Szerintem…
Kutykuruty péntek, 18:33
Véleményen szerint a grafikonok olykor adhatnak iránymutatást, de itt annyira illikvid, hogy talán itt  annyira nem.
A mai napon is kis vételekkel került magasabbra az árfolyam a végén, ami mint záró érték megjelenik a grafikonon. Valamit persze azért  mutat.
Nekem egy kicsit a mai nap úgy tünt, mintha ma már inkább vették volna a papírt, mint hogy csak alá álltak volna a vétellel, várva az eladókat. Ez komolyabb érdeklődést mutat, azután majd meglátjuk. 
A korábbi vélemények és várakozás alapján 15 forinton van nagyjából a reális ára a papírnak, várakozásom szerint, addig persze jöhet még kedvező hír is. 
pedaz
pedaz péntek, 18:30
Kitörés előtt a népszerű magyar részvény
Marcos79 péntek, 17:45
A 200as napos mozgoatlagig neha-neha leszurt - de a mai nap jol nezett ki nagyon... kivancsian varom a jovo hetet! 
Marcesz péntek, 17:24
Előzmény: #6539  Laruska

Remélem az elmúlt 2 hétben megtesztelték meddig adjàk el a remegőkezűek. Lehet most értünk el oda, hogy nem lesz 10 alatti eladó. Majd 11 12nél felkeltődik az érdeklődés. 😀 
Srv menni fog még 2 hónapig.
Laruska
Laruska péntek, 17:16
Lényeg júliusra vissza jöttünk 9.9 re innen szépen mehetne is fel! De ez a papír mindig tartogat csavarokat,ezt csak Kornél tudja mikor engedi el mi csak lesünk ha szerencsénk van jól ki tudunk szállni majd belőle!!!!
Laruska
Laruska péntek, 17:14
Előzmény: #6537  Boavista
Igaz sajna nekem kicsit többért van!
Boavista péntek, 17:09
Előzmény: #6535  Laruska
Sok itt a bohóc. 8 körül hónapokig volt, több millió darab átpörgött ez idő alatt.! Az általad leírt 9-et én 7-re javítanám a tények ismeretében..
Laruska
Laruska péntek, 17:02
Tavaly nyáron az epduferrben július végétől végig 50-100 milliós foegalmak voltak reméljük itt is ez lesz!
Laruska
Laruska péntek, 17:00
A nagy tétel alatt 500 ezer feletti darabszámra gondolok,akik befektetnek a cégbe nem bohockodnak mint itt jó páran!Akik 4 re várják stb…stb… 
Laruska
Laruska péntek, 16:57
Ahhoz képest csak vissza kusztunk 9.9-ig! Ez egy idegőrlő játék,aki komoly nyerőben fog kiszállni annak minden tisztelet. Nem azok akik kicsibe tolják hanem akik tételt vettek! Mert bizony 9 forint alatt itt nem lehetet nagy csomagot venni!!!! 
Laruska
Laruska péntek, 16:06
Előzmény: #6532  Laruska
Szerencsére 9.86 👌👍
Laruska
Laruska péntek, 15:46
Előzmény: #6530  JM Keynes
Szerinted le fogunk újra oda menni? 
Boavista péntek, 14:38
Előzmény: #6530  JM Keynes
Nem sikerült a kérdésre válaszolnod, maradt a vagdalkozás. Múltkor amikor hónapokig 8 körül, inkább alatt ment a kereskedés, akkor ha jól emlékszem 4-ről magyaráztál itt többed magaddal..! Aztán változott a széljárás. Nem így volt napraforgó?
JM Keynes
JM Keynes péntek, 14:22
Előzmény: #6529  Boavista
Rendben. Nyugodj meg. 7 körül majd beugrok még egy körre :D
Boavista péntek, 12:34
Előzmény: #6528  JM Keynes
Írod ezt nekem? Mit jelent nálad hogy "itt így mennek a dolgok"? Elmondta hogy akvirálásban gondolkodnak a Flair-plasticon túl...Kivel kellett volna leszerződni ezt segítve? Jól tartja magát a papír? A beígért srv folyamatban van, a standard láthatáron, az eredmények jók, a papír alul van értékelve.! A cég kommunikációjáról példát kéne venni más társaságoknak... Lehet itt hülyíteni egymást meg bohóckodni a fórumon.!
JM Keynes
JM Keynes péntek, 12:17
Előzmény: #6527  Boavista
Csak szokásos. Nem vagytok elég figyelmesek. Itt így mennek a dolgok. Ahhoz képest mondjuk egész jól tartja magát a papír. :D
Boavista péntek, 12:03
Előzmény: #6526  Marcesz
Valóban leszerződtek a Concorde MB Partners-el, és az interjúban is említi. Tranzakciókra, felvásárlásokra, tőkebevonásra szakosodott független tanácsadó cég! Semmi köze az elemző céghez..
Marcesz péntek, 11:34
Előzmény: #6525  Boavista

Az interjú szerint màr leszerződtek a concordal.
Ez is a cég fejlődését erősîti. Érzik hogy komolyabb elemző tàrsasàgra van szügségük. Még elősegîti a standardba lépést is.
Boavista péntek, 11:10
Előzmény: #6524  LXR
Majd ha szerződnek velük vagy más szolgáltatóval az elemzésért.
Boavista péntek, 10:37
10-es könyvben a vevőin 790K az eladóin 245k.! Tegnap talán még 9-ig is lenyomták, okos húzás volt.!
Marcos79 péntek, 10:15
Jo eros lett a vevoi oldal...
Laruska
Laruska péntek, 09:42
Gyerünk indulj meg 9.68!

Topik gazda

user01
user01
2 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek