Félelmetes...a tőzsde egy brand egy cég életében, egyben forrás,sok munka és pénz bejutni és százmillió bent maradni..és a névérték 10 fillér??? Mit is lehet venni 10 filléres pénzen? Még egy kapuciner szeletet sem tudnék venni...kár hogy nincsen tőzsde felügyelet , és rendes jogszabály ilyen felelőtlen tőkepiaci tevékenységekre.
Legutóbbi információ szerint 10 Ft névértékű papír,javits ki ha nem így van ..de ha mégis így van akkor mit keres az árfolyam itt?kinek a 3 Mrd papír? A BÉT olyan száraz mint a Vekeri tó...
Kedves vezetőség... Büszkék a 2 forintra? Csinálnak már valamit, ha már 1 forinton tőkeemelés volna esetleg? Apportálhatnának esetleg egy látható méretű céget némi komolyabb tevékenységgel. Nincs pár bank,ami behozhatna ide pl ingatlan céget és mindenki nyerne az árfolyamon? Nincs pár cég, ami tőzsdére jönne? Amikor az est média 2 Ft volt, arra keressen rá a vezetőség, és másolja le a módszert és kb ennyire egyszerű lenne... Vagy hülyeség ez? Gondolatébresztő
Inkább a multihome téma jöjjön elő. Tisztelt Vezetőség, miért nem szólnak a banknak,ami megvette az ingatlanceget minap,hogy hozza tőzsdére például Onokon keresztül... Akkor nem lenne 1-2 Ft. Vagy mi a célja a vezetőségnek? Nem lenne jó végre a kisbefektetőikkel együtt átélni az értékteremtő munkát? Akvizíciót, de nagyobbat mint az előző közlemény.... Nyilván nem a fenti nagyot, hanem valamit,ami minimum 2 számjegyű árat hozna. Égő érzés ez a 2 Ft. Olcsóbb papír nincs is. Ejnye
A lengyel zloty-val erdemes összevetni, a 2022-es 420-43x-es arfolyam már megint egészségtelen, de ez inkább a gazdaság sebezhetoségét mutatta.A zloty megorizte ertékét ezidáig.Én max 375 ig tudom elképzelni, bár csodálkoznék ha odáig lemenne.Hitelminositokre is azonnal reagál, ma jon este az 1ik azt hiszem.
Csak Toka Ur.....erdekes....nezd meg a Lechmanék elotti arfolyamot fél évvel meg a bedolés pillanatait......meg utánna 1évvel kb...azt hiszem nem egészen 1 evet ultem rajt
350 es arfolyam mar katasztrofa lenne az exportnak...az mnb beavatkozik......tudod mit....nézd meg hogy mennyi volt a dollar a covid elotti valsaggkor...amikor a Lechmannék bedoltek...erdekes nagyon......200 000 dollart vasaroltam akkor.....senki nem vette.....senki nem adott erte forintot.....
MULTIHOME Nyrt.