vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
tavaly is volt tűz. youtubon láttam! lehet túl járatják a finomítókat, a karbantartások meg elmaradnak! Viszont Csongrád megye fölött most ment el 8 katonai helikopter ami viszont érdekes.
Felpattant a ~0.382-ig, ami egy negatív zászló. Ha beszakad annak híre lesz! Egyelőre konszolidál az ellenállásnál, ez ad némi reményt. Felfelé 2900-környéke a cél, lefelé a dupla alj a mentsvár! 2680 alá nem kéne már menni, mert alatta már kritikus és nehéz lesz visszahúzni. Charton rajta van "minden" no discord...
hát ezzel a papírral csak hokizni lehet 😂 am nem látom a pinguchartot, igazából nem tudom a nézőpontodból mit mondasz 🤣 Jössz discordra? mindenki hiányol onnan... amúgy jelen környezet mellett és technika mellett eléggé stabilizálódott az RV. Akár merre indul azért innen érdemben lehet majd számolni.
Sziasztok! A legolcsóbban és legegyszerűbben hogyan/hol lehet venni MOL részvényeket? Lehet valahogyan közvetlenül? Vagy melyik közvetítőt javasoljátok? Unicrediten keresztül lehet esetleg, ott bankolva? Emellett még érdekelne pl BUX index, magyar Blue Chipek és World ETF-ek stb is. Jó lenne kedvező adózással/ha megcsinálnák a bevallást helyettem és lenne magyar iroda/felügyelet/ügyfélszolgálat. Köszönöm!
MOL topik