Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Nem, ez nem tetőtéri volt. És nem albi. Itt linkeltem egy ATV-s riport volt, és jó nagy hullámokat vetett a topicban, hogy mit sajnálom tőle, amije van. Holott csak arra reagálta, hogy akinek nincs 20000 ft-ja, az nem lapostévét vegyen a konyhába...
arra a videjora gondolsz ahol a villanyos sutovel futott a no hogy kompenzalja a megemelkedett draga gazt? Nos az egy tetoteri szepen felujitott ingatlan volt es alberlet. A megoldas egyszeru kismasfeles panyelka ott a teli futes kb 13-17 atalanyban meg annyi se . De ha igenyeik vannak akkor maradnak albisok egy eletre
Ma már én is pont ezt gondoltam délelőtt, csak nem mertem leírni. Nehogy defesisztának tűnjek. A reményhal + utoljára. Orbánnak is lehet agyvérzése. A túlsúly előbb-utóbb úgyis megteszi hatását. Meg talán kis pálesz is lecsusszan, a mája sem lesz örökéletű.
Na a múltkor találtam ilyet mondani egy nőre, aki egy szépen felújított ház konyhájában sírt a lapostévé alatt, hogy hogyan fog 20.000 ft-ot kifizetni gázra. Le is kaptak a tíz körmömről, hogy miért sajnálom tőle a konyhát, hát lakni cska kell valahol. :)
Magyarorszag elveszett, addig lesz orban, ameddig akar, de ehhez kellenek a szavazok. A megyakaritoknak, meg csak eg a penze. Egy szakertoi kormany kellene, de ennek a nepnek nem jonne be, mert mindenkinek egysegesen kellene fizetni a koltsegeket
Az a baj, hogy ha lenne is ekkora válság ez a kormány kimenti az ilyeneket. Itt már akkora horderejű dolgok hozhatnak csak változást mint pl egy háború, amikor kilövik az emberek feje fölül a házat...sajnos idáig jutottunk...
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen