Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Sacc 2 hónapja nem korrelál már a nasi 100-zal. Az esés mértéke h4-en jelentéktelen, kínaiak vidámak , így vszínűleg délelőtt az ő hangulatuk fog dominálni. H4 BTCUSD : http://keptarhely.eu/view.php?file=20220804v00xothvd.png
Mai index várakozások. Kis korrekciót követően egy kisebb hullám igen valószínű, hogy hátra van még fel, de szemre, még bőven jöhet felfele. A gond az, hogy már nagyon az emelkedés vége fele járhatunk, és után igen komoly esés van a valószínűségi lista élén. Szóval aki longol, itt már észnél kell lennie. Most nincs időm rajzolgatni, de majd hét végén arra is sort kerítek.
Szoval, igaz, nagyon esznel.kell lenni. En mar ezen az even, es jovore a stex megorzesere torekszem, jelenerteken. Ekkora inflacional,az is nagy dobas lesz.:)
Oda nekem is menni kellene, hogy lassam mar oket jo kozelrol is🤣 Jut eszembe , melyik a legjobb allatkert a gyerekeknek az orszagban, mert a fovarosi eleg verszegeny. Videken melyiket javasolnatok. Elnezest az offert.
Hat, ha adhatok, egy kéretlen tanacsot. Magamat analizalva jutottam arra a felismeresre, pont hogy bevasaroltam 2 hete, megint. Hogy itt olyan tomeg pszichológiai jatekot jatszanak velunk, globalisan, hogy az parjat ritkitja a gazdasag tortenelemeben. Ugyanis, az elmult 10 evben a minden esést meg kell venni, a nagyobbat meg foleg!, pavlovi reflexet neveltek kollektive belenk. Kb 20-30 alkalmommal, vagy meg többször, hogy, mikor eljon az idő, ezen pavlovi reflex miatt, mindenki el fog vérezni, a piacokon. A kismokusoktol kezdve a komoly tradereken at mindenki. Hihetelen ero kell az ellenallashoz. Igy fogjak visszavenni, a penzt az emberektol, amihez hozzajutattak oket. En igy csinalnam. Mikor fiatal legenykoromban korbejartam az uzemcsarnokokat szondaztatni az embereket, mindig kedden 10. orakor tettem. Heteken, honapokon at. Aztan mikor az emberekben kialakult ez a pavlovi reflex. Akkor a kovetkezo heten lementem pentekeken delutan 2 órakor. Na azt a verengzest lattad volna, nagyon sokan buktak. 🤣Na ugyan ez lesz a tozsden is. En igy csinalnam a nagytoke helyében. Es akkor visszakerul az emberektol a penz ,oda akikhez valo:)).
Én is éreztem FOMO-t és TINA-t az elmúlt napokban... de elmúlt, most már YOLO-t érzek, úgyhogy short Nasdaq. ....egy kérdés: nincs olyan érzésetek hogy aug. 8‐án lépnek valami komolyat a kínaiak? Aug. 8. a kínaiak szerencse napja (sőt most 2022 van - 2 a köbön az ugye 8)... nem lenne meglepetés ha ekkor történne valami. Vasárnapig most éles hadgyakorlat van ... azt mondják blokád-szimuláció..... mondjuk elég élethű már most is. Mi lesz ha hétfőtől ez már nemcsak gyakorlat? Ja és egyébként aug. 8 - National Dollar Day az USA-ban.... nehogy már nagy ünnep legyen .. Bár ez csak konteo (saját).... de egy milliomodnál nagyobb az esélye....és Dumb szerint akkor ugye van esély. .... nem a Nasdaq crash triggerjére mondta Gandalf..."jöttömre öt nap múlva számiljatok....Kelet felől"....stimmel(het)?
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen