Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
A nagy pénzbőség azt eredményezte, hogy az érték és az ár már köszönő viszonyban sincsenek. Nagyon sok embernek és cégnek szinte korlátlan pénzmennyiség van a kezében. Nem kell gondolkozniuk mire költsék, nem számít. Látjuk, hogy a blokkláncra feltöltött gagyi rajzokat (képeket) milliókért adnak vesznek, de ezekért szintén coinokat adnak, amiket fillérekért zsákoltak régebben. Ezek csak annyit is érnek, amennyit annak idején adtak érte. Most az a feladat, hogy minél több valódi értékre válthassák be az értéktelen koinjaikat (dollárjaikat) és mindent megtesznek annak érdekében, hogy az egyszerű embert behúzzák a csőbe. Az embereket először el kell adósítani, hogy aztán olcsón meg lehessen szerezni vagyonkájukat. Ez már megtörtént, lassan felporszívózzák az összes pénzt az inflációnak köszönhetőn, aztán jöhet a defláció.
Nem foglalkozom Cicával, mert nős és hisztis, erre nekem nincs szükségem. :-) Meg szemtelen is, lehet, hogy szerzek magamnak egy fiatalabbat, hátha azok tisztelettudóbbak. :-)
@Humanoid, ma reggel gondoltam rád, amikor megláttam a Futures-t. Már hallottam egy párszor, hogy 2008-as időket élünk, hogy reporting season után kezdődik az eladási hullám.... Ennek az őrjöngésnek egyszer véget kell érnie....
Igen, most hogy ezt beírtad, ideje hogy lássuk az oldalad:) Cica felveszi a kapcsolatot, és addig nem nyugszik míg be nem cserkész :))) . Aki nem akarja, ne birizgálja a macska bajszát ;-)
Az utóbbi pár évben pár órát van a jelentéseknek jelentőségük. AMZN veszteséges volt, és alulmúlta profitban a konszernzust, árbevételben hozta a várakozást. AAPL meg hozta a várakozást. A többi guidance-hatás, azaz a mese habbal. Majd holnap jön: rossz a hanulat a piacokon lemez, blabalabla, a nagytőke kiszáll, az indexek meg szép pirosak lesznek estére. --> legalább is erre számítok. Oszt lehet tévedek...
Hm hat azert amzn meg apple jelentest nezve, asszem inkabb bullcallokat kell nyomni az indexekre. Kihalnak a medvek 4200/4300ig tuti jo az index ezzel a setuppal.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen