Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
FeherTibi hétfő, 20:31
Előzmény: #84594  Fsociety
ebben a mondatban arra céloztál, hogy Zelenszkij beleállt a háborúba. Szerintem igy estefelé már össze vagy zavarodna. Várd meg az éjszakai váltó kommentelő társadat (Shortelek, andras-80, Dehogynincs, stb.), és pihenj. Reggel meg kérj eligazitást, mit kell kedden kommentelni. Ha holnap se megy, akkor kérj a főnökeidtől szabadságot.
Fsociety
Fsociety hétfő, 20:22
Előzmény: #84596  FeherTibi
Tibi,allj le a cuccrol,es ertelmed mar a mondatot,mert kurva kinos. Trumprol beszeltem,Iran ellen,fogod?  Neked a p.narol.is a kenyszersorozas jut eszedbe? Es akkor meg en hol elek..🤣🤣Placikanak egyszer igaza lesz,hogy hol is kéne meghúzni azt az alsó küszöböt itt a forumban..
Fsociety
Fsociety hétfő, 20:19
Előzmény: #84595  FeherTibi
 Lemaradtam,Ukrajna megtámadta Oroszországot? Mármint,hogy akkor Ukrajna az aggresszor?  Mi a fene...ezt a verziót így még itt nem hallottam. Amúgy azt vagod, hogy én Trumpra irtam,amit írtam? Tudom,h nektek kb a Milka csokinal is Ukrajnat meg Zelenszkijt kell szidni,de értelmezzük mar a mondatot.  Putyin engedi a választásokat...🤣🤣🤣 Navalnij erről sokat meselhetne...ha elne... áldott jo ember ez a Putyin. 
Dehogynincs
Dehogynincs hétfő, 20:13
Előzmény: #84368  Murdoch
#84368 "ilyenkor jön az, hogy tojnak Ukrajnára, Európára, mindenkire."
_______ tojás __________
Trump váratlanul nemcsak az oroszok, hanem az ukránok és az EU véleményét is meghallgatja a béketárgyalásokon
https://hvg.hu/360/20260907_amerikai-haboru-bekekozvetitok-ukrajna-oroszorszag-eu-steve-witkoff-jared-kushner
Hogy kerülnek az európaiak az asztalhoz?
A másik fontos újdonság az, hogy miután Zelenszkij és a két amerikai vendég zárt ajtók mögött egyeztetett, egy második tárgyalási körre bevonták a Kijevben tartózkodó EU-s politikusokat is, valamint Nagy-Britannia képviselőit.
Korábban az amerikaiak igyekeztek kizárni Európát a béketeremtésből ...
FeherTibi hétfő, 20:13
Nem beleállt a háborúba, hanem pribekjeivel az utcáról erőszakkal ragadta el és vitette a frontra levagatni az embereket. Hol élsz te ? Nem láttál ilyen videókat ?
FeherTibi hétfő, 20:10
Azt nem mondanám, hogy beállt a háborúba. Végig pénzt és fegyvert tarhalt, a szabad választásokat betiltotta. Putyin engedi a választásokat, kockáztatja saját pozícióját. Zelenszkij miért tiltja be a választást ? Kb 3 éve járt le a mandátuma. Nincs legitimitása. Olyan, mint nagy elődje, Hitler. Az se szerette a választásokat. Mindketten megtámadták szovjet Oroszországot. Hitler vesztett. Zelenszkijt meglátjuk 
Fsociety
Fsociety hétfő, 19:56
Előzmény: #84591  FeherTibi
Hat a Nobelrol lecsúszott,azt Trump magának akarja. Mondjuk békét nem kötött, cserébe beleállt egy háborúba. 
GrizzlyG
GrizzlyG hétfő, 19:56
Előzmény: #84591  FeherTibi
Nőimitátorként, zongoristaként nagyot alakított, ez tény. 🤣 
GrizzlyG
GrizzlyG hétfő, 19:50
Előzmény: #84589  Phylaxa
Ez is igaz, érdekes kísérlet lesz :)) 
FeherTibi hétfő, 19:49
Előzmény: #84587  GrizzlyG
Zelenszkij...az ukrán Robert de Niro. A következő az lesz, hogy a Patriotok után egy Oscar dijat fog követelni. Vagyis "felszólitja" az Oscar bizottságot, hogy adjanak neki egy Oscar dijat.
Fsociety
Fsociety hétfő, 19:30
Előzmény: #84588  GrizzlyG
Mert gonoszak 🤣🤣🤣 azert kemeny duma ez.. egy orosz szimpatizánstol főleg. 🤣 
Phylaxa hétfő, 19:27
Előzmény: #84588  GrizzlyG
A piac nem hülye. Átéltem már piacrombolást, aztán elfogyott a pénz.
GrizzlyG
GrizzlyG hétfő, 19:22
Előzmény: #84585  Phylaxa
Nincs ebben semmi nehéz, de nem vehetnek mindenhonnan, mert nem és kész. Nem hülyék hanem számítóak és gonoszak. Ez a rosszabb verzió sajnos. 
GrizzlyG
GrizzlyG hétfő, 19:19
Előzmény: #84584  FeherTibi
Szerintem nem tudjuk pontosan, hogy mennyi pénze van :)
Minden bizonnyal a történelem leggazdagabb színészéhez van szerencsénk. 
Fsociety
Fsociety hétfő, 19:14
Előzmény: #84577  GrizzlyG
Hat ezt akkor az itthoni szeljobbnak mondd meg,akik 5 honap utan elszamoltatni akarnak egy demokrarikusan megvalasztott kormányt, aki teszi,amit a többség megszavazott..hat nem érdekes?  Mi lesz, megint 2006…?
Phylaxa hétfő, 18:48
Előzmény: #84583  GrizzlyG
Kiderült. De nem ez érdekel senkit, hanem a veszekedés. Na ez szégyen. Filmekben láttam ilyet. Tessék megépíteni Paksot és ráállni az energiatárolásra! Ne jussunk Németország sorsára.

A szénhidrogén diverzifikációt pedig tesség úgy kezelni, ahogy a neve is mondja. Több helyről, ahonnan olcsóbb, legyen kiépítve asz összeköttetés. Nem az a diverzifikáció amit az unio csinál. De nem is értem, mi ebben a nehéz?
FeherTibi hétfő, 18:44
Előzmény: #84580  GrizzlyG
Ez lehet a probléma. Mind Putyint, mint Zelenszkij-t kinyirhatják országon belül, ha feladja. Ettől függetlenül szerintem az orosz győzelem jobb lenne a világ számára. Azon túl, hogy kinek van "igaza" (szerintem Oroszországnak), Oroszország képes a nemzetközi világ politikára hatást gyakorolni, szava van az arab államok között, véleményére odafigyelnek. Putyinnak nemzetközi tekintélye, szava, befolyása, politikai multja és jövőképe van. Zelenszkijnek ebből semmi nincs meg. 2019-ben elkezdett politizálni, ennyi. Még katona se volt. Se multja, se jövőképe nincs. Sehol nem számit a szava, igazából senki nem kiváncsi a véleményére, mert nincs multja sem. Szinészként többre vitte volna, mint politikusként. 
GrizzlyG
GrizzlyG hétfő, 18:38
Előzmény: #84582  Phylaxa
Szégyen, hogy több ezer MW importra szorulunk még üzemelő atomerőmű mellett is... 
Phylaxa hétfő, 18:30
Előzmény: #84581  Dehogynincs
Nem ez a problémánk. 
1.Nincs vizünk, mert elfolyatjuk. Meg kellene fogni. Erdőket kellene telepíteni.
 2. Energiát kellene termelnünk, amivel önellátóak lehetünk. Van rá sok lehetőség. Csináljuk! 

Ha ezt a kettőt megvalósítjuk, akkor csináltunk valamit. Állatira nem érdekel, hogy éppen milyen ideológiai alapon valósítják ezt meg.

Nekem tökéletes a régi fogkefe egyébként, csak ettől még nagy szarban maradunk.
Dehogynincs
Dehogynincs hétfő, 18:16
Előzmény: #84579  Phylaxa
A szakik azt mondják, hogy a fel nem használt energia a legolcsóbb energia.
Apróság, de az elektromos fogkefe mennyivel jobb a hagyományosnál? A hagyományos elkészítése egyszerűbb és az előállításához is kevesebb nyersanyag és energia kell.

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek