Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Előzmény: #84530  Fsociety
A hírnév és a népszerűség magas helyeken irigységet szül és a tömeg tömjénező dicsérete szeszélyesen ingatag. Az emberek, midőn ráuntak, éppoly lelkes élvezettel döntik le bálványaikat, mint amilyen lelkesen a magasba emelték.
Fsociety
Fsociety ma, 00:37
Előzmény: #84531  Bandita
Olvass több könyvet, rengeteget,az állítólag segít. 
Bandita ma, 00:21
Előzmény: #84523  Fsociety
Nem szűkítetted le a kört!
Fsociety
Fsociety ma, 00:10
Előzmény: #84525  GrizzlyG
Na de majd jön a meleg AfD,en nagyon várom,amikor majd egy meleg néni megmondja komoly arccal,hogy az apa ferfi az anya nő, miközben hat tudjuk,mi a szitu nála otthon 🤣...Lesz minden, ásványkincsek,ipar fellendül, klímaváltozás megáll, gyönyörű lesz. Migransokat meg majd kitoloncoljak, vegre nem veszik el a munkat,szivárványos liberalisok helyett lesznek szivárvanyos szivárvány gyűlölök. Ajj,de szép új vilag lesz ez.🤣 
GrizzlyG
GrizzlyG ma, 00:06
Előzmény: #84526  FeherTibi
Igen furcsa európai érték, hogy más országokban tartunk leigázva embereket, gyarmati sorban...
De ez nem számít, mert a 444 nem írta meg, tehát ilyen nincs is. 
GrizzlyG
GrizzlyG ma, 00:03
"« Egy háború Oroszország ellen nem áll a mi érdekünkben! »
« Egyetlen katona sem, egyetlen fegyver sem Ukrajnának! »
« Szégyenkezem, hogy német tankokat látok Oroszország ellen használva: a történelem újra bekopogtat hozzánk! "
Hahaha, olyan háborúpárti vergődés megy az X-en, hogy az egyszerűen csodálatos. 
A lengyel Tuskó, meg a többi globalista-terrorista visítanak :))) 
Fsociety
Fsociety ma, 00:01
Előzmény: #84526  FeherTibi
A háború azert tart,mert az aggresszor támad,de kozben nagyon akarja a békét papiron,csak hát közben támad,igy nem lesz béke,es sokan meg is halnak,amiert az aggresszor csak még jobban támad. Nem tudom,hogy sikerült e követni, próbáltam egyszerűen fogalmazni. De most,h ezt a Starlinkes dolgot bedobtad, hát ez nem várt fordulatot hozott a fejemben,mert akkor végülis kizárható az,h nem a ruszkik gyengék,hanem az ukranok csalnak a jatekban,es igy minden értelmet nyert. Stop Starlink! 
FeherTibi vasárnap, 23:51
Ha jól emlékszem, Putyin kb 1-2 hete megmondta, hogy nem tárgyal Amerikával, csak ha a béke szerződést írják alá. Nem értem, hogy miért fogadta Witkoffot és Kushert ? Teljesen nyilvánvaló, hogy ez a két ember igazából semmit nem ér a tárgyalásokon. Odamennek egy jót zabalni Moszkvaba és Kijevbe, 'oszt jó napot ! Nem tűnt fel senkinek, hogy azért tart még a háború, mert Ukrajna eléri a Starlinket ? Ez a hányadék Németország meg Oroszországot vádolja, kellene Merznek a háború az oroszokkal, hogy Zelenskiy mintájára ne engedje a választásokat, hisz háború van. Anglia meg küzd a távoli ásvány kincsekert. Remélem, Argentina kiszorja őket a Falkland szigetekről. Ahogy a franciákat kibasztak Nigebol
GrizzlyG
GrizzlyG vasárnap, 23:44
Előzmény: #84522  Murdoch
CDU eredményváró, mint egy temetésre összegyűlt tömeg :)))))
Végülis az van, csak kivételesen a sírásó(ka)t temetik. Európa sírásóit. 
Fsociety
Fsociety vasárnap, 23:28
Előzmény: #84522  Murdoch
Kimaradt, hogy háborúpárti és gonosz globális háttérhatalmak. Anélkül csak üres lózungok ezek.  
Fsociety
Fsociety vasárnap, 23:19
Előzmény: #84521  Bandita
Hiánypotló lenne, de én csak olyat fogadok el, amit legalább 5 éve előre megmondott, és ha rákeresek, 80 százalékban csak az ő kommentjeit fogom látni azzal kapcsolatban. Mittudomén, meleg anti-lmbtq széljobber lesz a galaxis ura, vagy ilyesmi. 
Murdoch vasárnap, 23:10
Előzmény: #84521  Bandita
Európának elege van a migránspárti, szivárványos hatalmi elitből. Nincs itt látnivaló.
Bandita vasárnap, 23:03
Én már teljesen összezavarodtam. 
Időszerű lenne egy tisztánlátó Placi blokk, mi is a valóság. 
Fsociety
Fsociety vasárnap, 22:33
Ennek az AfDnek a vezetője a kis cuki leszbi? Most kapcsolok, akkor ez olyan, mint a szájerjózsi, megírja az anti-meleg törvényt, aztán elmegy egy meleg zárt körű buliba,covid alatt, táskájában kábszi. Hát meg vagyunk mentve,Béláim...de most nézem a szlovákoknál a Ficóék is anti lmbtq, aztán a Pellegrini meg szintén meleg. Szép új világ,hatalomért bármit.
Murdoch vasárnap, 21:58
Előzmény: #84515  keeper
Mi volt a 'big beautiful deal', front befagyasztása + pár láda kentucky bourbon? 
Na, azért árnyalom, szerintem Trump nem ennyire balfék. Csinál is valamit meg nem is, azt ő is látja, hogy fogynak a cuccok, szét vannak lőve részben Iránnál, mennek előre az oroszok stb. Előbb-utóbb bele kell menni valami értelmezhető alkuba, vagy jöhet a giga eszkaláció. Na de akkor mi lesz a Közel-Kelettel, Kínával? Most talán még csepegtet, bár az időközi miatt azért szorít a cipő, szvsz.
Fsociety
Fsociety vasárnap, 21:51
Na, hát akkor a békepárti oroszok megint a háborúra szavaztak. Döbbenet, én most úgy meglepődtem.
GrizzlyG
GrizzlyG vasárnap, 21:45
Nem is értettem, hogy mi a terv, hiszen zelenszkij a háborút nem állíthatja le, mert megy a levesbe.
Majd egyszer kap egy nem teljesen tiszta pakkot a fehér hó helyett és elalszik szépen. 
GrizzlyG
GrizzlyG vasárnap, 21:41
Előzmény: #84514  Murdoch
Jó eséllyel a BSW is kizárja a hazaárulókat, így ha bejut, maradhat a AFD a nyerő. 
keeper vasárnap, 21:41
Közben a békecirkusz is bezárta kapuit. Természetesen nulla eredménnyel.
Murdoch vasárnap, 21:34
Előzmény: #84508  Phylaxa
Ne viccelj, dehogy. Pont ez a lényeg, a győztes kitúrása, bármi áron, szvsz. Ez ment a franciáknál, amikor Le Penék megnyerték az első fordulót. Macronék asap összeálltak a véresszájú szélsőballal. Meg asszem a hollandoknál, osztrákoknál is ez volt. Ez nem választási demokrácia, csak egy trükk. A többségre tojik az aktuális kormány. És ugye hirtelen megindultak a vizsgálatok a csip-csup ügyek miatt. Meg azért nehogy elfeledkezzél a tűzfalról a nagy német választási demokráciában, hát 80 éve abból élnek, hogy nincs presszió....
https://en.wikipedia.org/wiki/Firewall_against_the_far-right_in_Germany
Murdoch vasárnap, 21:27
Előzmény: #84507  GrizzlyG
Na ja, de a CDU a Linkét/BSW-t is kizárta. A hátamon fogok pörögni a röhögéstől, ha összeáll a CDU többek közt azzal a BSW-vel, aki euroszkeptikus, yenki ellenes és bírálja Ukrajna finanszírozását. Ide illik:
https://www.dw.com/en/russias-best-friends-in-germany-afd-and-bsw/a-70072663
Na erre varrjon gombot Merz, good luck...
Fsociety
Fsociety vasárnap, 21:26
Előzmény: #84508  Phylaxa
Ha nem az AfD nyer, akkor dehogynem. Önkény és diktatúra. Az a fura, hogy itthon is,egy erősen lejtő pályán lett rommá verve a ruszki báb, de aztán valahogy nem sikerül elfogadni az ójobboldalnak. Nem furcsa, hogy ha ennyien akartak változást, akkor nem kéne még mindig a keritést rázva hisztériázni, hogy Rákosi rendszer, meg a többi bullshit? Furcsák ezek a dolgok, hogy máshol, ahol kedvező lenne az eredmény, ott jó lenne, de itthon meg nem jó. Kettős mérce,vagy valami ilyesmi,ahogy a művelt svejci mondaná..
Phylaxa vasárnap, 21:25
Előzmény: #84507  GrizzlyG
Ha úgy választanak, akkor úgy lesz. Igen, valószínűleg erősödnek országosan is, hiszen nagy ívben tojik az összes többi arra, hogy egyre többen nem ezt akarják, ami megy. Ezért tartanak már itt. De a választási rendszerük tetszik.
Fsociety
Fsociety vasárnap, 21:23
Előzmény: #84506  FeherTibi
Látom,tibike, nem lett volna baj, ha 3 nap alatt megvan Kijev. Akkor most kaphatnád te is rubelben a fizetésedet,bár lehet, hogy most is úgy kapod. Dehát nem sikerült a világ második legkomolyabb hadseregének és atomhatalmának. Kivéve persze, ha nem is ez volt a végső cél. 
GrizzlyG
GrizzlyG vasárnap, 21:21
Előzmény: #84505  keeper
:)))))
1000 huf a shell pista célára. 
Phylaxa vasárnap, 21:20
Előzmény: #84500  Murdoch
No-no. A választás nem diktatúra. Pláne, hogy egyelőre még ennyien bejutnak. Viszont azt nem értem, hogy nem kellene változtatni dolgokon? Nekem az a furcsa, hogy ha ennyien akarnak változást, akkor nem kellene figyelembe venni? Egyébként nem figyeltem még alaposabban német választást, sokkal jobb mint a mienk, ahogy nézem. A 41-42-es mutatvány tetszett. Ez azt mutatja, hogy bizony választási demokrácia van ott.
GrizzlyG
GrizzlyG vasárnap, 21:20
Előzmény: #84497  Phylaxa
Teljesen mindegy, hogy meglesz-e az abszolút többség, vagy egy liberálbolsevik-keresztény konzervatív-lmbtqp-kutyapárt koalíció fog szerencsétlenkedni.... 
Az AFD erősödni fog országosan bármelyik verzió esetén. 
🍾🇩🇪😎 
FeherTibi vasárnap, 21:17
Zelenszkijjel nem az a fő probléma, hogy más pénzén keményen odacsapnak drónokkal, hanem az, hogy nincs legitimitása. Jelenleg ő nem legitim elnök, mert 2 éve kellett volna választani. Azaz Ukrajnának 2 éve nincs hivatalos elnöke. Ez egy anarchikus állapot, amit az egyik banda vezetője, Zelenszkij ural. Ha most lennének választások, talán a 4. lenne, Ezért nincsenek választások. Most tárgyalásokat akar amerikai és európai vezetőkkel. Mindenki tudja, mit jeleneteken ezek a tárgyalások. Felszólitja a "partnereket", hogy adjanak több pénzt és fegyvert. 
keeper vasárnap, 21:17
Előzmény: #84490  GrizzlyG
"A tiszás  gázolaj már 700 huf felett van. "
https://youtu.be/2lIEuNboEmM
GrizzlyG
GrizzlyG vasárnap, 21:16
Előzmény: #84501  Fsociety
Látom, a tiszás gázolaj jó helyre ment😁 
Ne kezdd elemezni tudományos alapon, nem azért írtam 😅😅 
🍾🍾🍾🇩🇪🇩🇪🇩🇪👍👍👍 
Fsociety
Fsociety vasárnap, 21:12
Az AfD 44%-a tartósnak tűnik, a BSW továbbra is billeg a bejutási küszöb körül. Valami nagyon meglepő dolognak kell történnie ahhoz, hogy meglegyen az abszolút többsége a szélsőjobboldali szervezetnek Szász-Anhaltban.
___
Vicces lesz. Bejut 7 párt, és akkor lesz egy 6 párti diktatúra? Itthon meg az volt a baj, hogy mé' nem jutott be több,mert akkor több érdek kerülhetne az asztalra. Semmisejó.
Fsociety
Fsociety vasárnap, 20:48
Előzmény: #84500  Murdoch
Meg ÖRKÉNY !!4!!négy Itt csak a széljobb lehet a megoldás,hát mindenki látja.
Fsociety
Fsociety vasárnap, 20:47
https://www.cnbc.com/2026/09/04/diesel-price-record-high-ukraine-iran-inflation.html?
__
De mééé' hétszá' a tiszás gázolaj???
"Az USA országos átlagos dízelár minden idők legmagasabb, 5,85 dolláros gallononkénti értékére emelkedett, meghaladva a 2022 júniusában felállított 5,82 dolláros rekordot."--globális liberális háttérhatalmak támadják az orosz finomítókat,meg a szegény irániakat,de majd az AfD visszahozza a normalitást,és minden sütiropi lesz. 

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek